Da poti de fiecare data cand te musca sa ii dai un bobarnac dupa ureche nu foarte tare doar suficient cat sa simta sau sal pedepseesti sa nu-i mai dai plikulete pentru pisici sau carne doar crantanle
Nu stiu daca poti face asta, dar vream sa iti spun ca si eu ador motani, sa iti traiasca si sa fie sanatosi!
Buna.
AM si eu 2 pisici :d.
La inceput trebuie sa il inveti cu mana ta, pune cate putin mana pe el dar des, si ia-o inainte sa te muste. BAnuiesc ca zgarie si musca fiindca ii este teama sau pur si simplu nu e invatat. Daca ii faci asa cu siguranta cu timpul se va invata.
Problema cu celalalt motan nu o poti rezolva decat tinandu-i impreuna dar supraveghiati, sa ai tu grija sa nu se mai bata. Si asta se va rezolva cu timpul.
Sper ca am fost de folos.
Bye!
Buna seara,
@olian: multumesc pentru urari
@Portocalla: imi va folosi si raspunsul tau dar nu pot da 2 fundite. cand voi ajunge utilizator senior, iti voi da voturi pentru raspuns. poate multumesc
@roxyrokarytasipaol: voi incerca si asa. multumesc si tie. dar referitor la faza cu pliculete sau carne... nu le dau prea des pliculete iar eu cu mama suntem lacto vegetariene cel mare mananca si rosii sau banane. sau pate vegetal cel mic nu prea. dar tot boabele uscate le plac mai mult
Un week end minunat!