Ori nu mai umpli bolul asa mult, ori ii pui ceva deasupra. Sau cumperi un recipient nou. Gasesti la petshop cutiute speciale care au si capac cu gratii, ca sa poata respira.
Asa sunt ei, eu am gurami si la fel fac. Are nevoie de un capac. Eu am o scartaietoare foare subtire care o am deasupra si are putin loc pe unde sa intre aer.
Buna!
Ar trebui sa ai grija sa nu mai sara ca il gasesti mort pe jos.
Eu as zice sa ii cumperi un acvariu ca bolurile sunt micute si rotunde si nu are loc sa se miste si de acea vrea sa sara.Ai putea sa ii iei un acvariu mai maricel si sa il decorezi cu ceva scoici si altele bine curatate si sa nu bagi mana in apa lui ca ii bagi microbi in apa si il imbolnavesti. Daca nu vrei sau nu poti pune pe gura bolului ceva folie subtirica si ii lasi o portiune mica descoperita pentru aer.Sau mai bine o bucata de sticla care ar fi patrata si chiar la margini ar fi gaurele pentru aer.
Succes si inca ceva:Sper ca are pompa de aer nu?
Multumesc. Am acoperit doua zile gura bolului cu un servetel gaurit si s-a potolit, nu mai sare. Nu, nu am pompa pentru ca nu are nevoie, e pestisor cu labirint si isi ia oxigenul de la suprafata apei nu din apa.
Ce tare.Sa iti traiasca
Este foarte simplu acopera bolul cu o folie transfarenta si fai foarte multe gaurele cu acul.
anonim_4396 întreabă:
Alenira întreabă: