| IsabellaMaria a întrebat:

Am un pisic de 5 saptamani si l-am dat in adoptie la cineva deoarece eu nu pot sa-l tin ca mai am un catel si doua pisicute. Era sanatos, era vioi, se juca incontinuu. M-a sunat persoana la care l-am dat si m-a intrebat daca la mine era ok pentru ca nu prea mai merge, nu mai vroia sa manance, nu se mai juca deloc, statea doar intins pe partea dreapta. Si i-am zis sa mi-l dea inapoi sa mai stea cu mamica lui poate se va face bine. Mama pisica l-a respins si vroia sa-l muste de cap, sa-l bata, insa dupa o zis l-a acceptat si il alapteaza iar. Puiul nu e asa cum mi-a zis acea persoana. El mananca, bea apa, alearga, se joaca, nu ma lasa sa dorm ca el cauta joaca incontinuu insa nu stiu ce a patit la cap. Il tine in jos, aplecat, ca si cum "ar impunge" sa ma exprim asa. Nu poate sa-l ridice, dar cand il tin in brate si ma joc cu el se uita peste cap. Am intrebat-o pe acea persoana daca i s-a intamplat ceva, daca a picat de undeva sau daca l-a scapat in cap, a zis ca nu. Ea zice ca a fost la veterinar si i-ar fi zis ca are paraziti si o toxina i-ar fi afectat sistemult nervos central, a zis ca i-a dat o pastile de deparazitare si o injectie calciu+vitamine si i-a zis ca nu stie daca scapa si in cazul daca ar scapa de paraziti ar putea sa moara si el. Nu stiu cat de adevarat este ce mi-a zis ea. Mi se pare cusuta cu ata alba toata povestea deoarece la mine a fost foarte bine si peste noaptea cand i l-am dat, este cum este. sper sa se faca bine... Aveti vreo idee ce ar putea sa aiba? Astept raspuns, va rog!

4 răspunsuri:
| Vasile23456 a răspuns:

Faci laba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greseala a fost a ta nu trebuia sa-l dai asa de mic de la mama lui. La afectat poate la suflet...si l-ai dat la altcineva care nul cunoastea. Imi pare raul pentru pisica si sa se faca bine!

| beebyy a răspuns:

Nu avea cum asa deodata sa aiba probleme cu sistemul nervos si etc cand el era normal inainte, probabil i s-a intamplat ceva si nu a vrut sa zica.Eu zic sa il duci la medic sa il consulte sa vada care e problema.

| keytlayn a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat sa dau un pui de pechinez cuiva si cand m-am dus in vizita am ramas socata de starea lui. Zicea i ca i mort.(acasa la mine era vioi alerga toata ziua).Eu l-am luat acasa si bine ai facut si tu.
Parerea mea e ca persoana respectiva i a facut ceva deoarece nu mi se pare normal ca azi e bine si maine nu.
Probabil i a facut ceva si nu doreste sa recunoasca.Incearca sa mergi si la alti medicii veterinari (le povestesti ca ai mai fost la altul dar inca nu esti covins)sa vezi ce spun si ei daca si ei spun acelasi lucru s ar putea sa fie posibil sa au dreptate.(mergi la cati medici poti si incearca sa rezolvi aceasta problema in fnal cred ca va fi bine)