| mardeamor a întrebat:

Buna ziua as avea o intrebare am un bichon mic de maxim o luna cred... leam cumparat de la cineva care nu mia zis daca ia facut vaccin deparazitare ceva...ma mai si mintit ca are 7 saptamani dar nu mai conteaza leam cumpara t si acum vreau sa am grija sa il fac bine singura mea problema este ca a avut viermisori si acum dupa tratament are scaun normal mananca bea apa dar este toata ziua molesit flescait doarmne intruna si cand se trezeste brusc dimineata are niste crize de 2-3 minute isi da capu asa intro parte si daca se ridica cade intro parte incet...am fost la veterinar am schimbat multi si miau spus acelasi lucru ca o sa isi revina ca sau dus toxinele de la viermisori la cap si daia e asa ametit si poate fi de la faptu ca a fost prea socat sa plece de la maicasa si sa treaca si prin cea trecut...ce credeti va rog datimi o parere despre ce are? oare o sa ii treaca? sau o sa moara? as vrea sa stiu orice va rog

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Dupa ce o sa inveti sa scrii, o sa-ti dam si pareri, pana atunci scoate viermisorii din carte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Joaca-te cu cainele tau mult timp! Mangaie-l!
Hraneste-l in mod sanatos si cand trebuie!
Fa-i baie!
Bafta!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
Adreseaza-te medicului de familie/farmaciei veterinare.
Nu lasa sa treaca timpul, il vei pierde!
O zi buna happy

| BeautifulSunflower a răspuns:

Buna-ziua! Vezi sa nu aibe otita! Smulge-i parul din urechi (nu are nervi acolo, deci nu il va durea) ca altfel o sa aiba otita. De la otita poate da el asa din cap si e mai,, molesit".

| IonuţR1995 a răspuns:

'Tine-l in priza.' Adica, joaca-te cu el tine-l treaz. Mai fa si alte controale cu timpul, dar ai mare grija de el, e inca mic deci ii trebuie multa atentie fie ca este bolnavior fie ca nu. Fii responsabila cu el si ai grija. O sa fie totul bine.