| anuska1 a întrebat:

aveți idee dacă exista vreo pastiluță sau picături care pot adormi pisica, pentru ca am de făcut un drum mai lung.Ea e destul de agitata și nu as vrea sa o chinui punând-o in cușca așa ca as prefera sa doarma. Va mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Recent am intrebat veterinarul daca pot face rost de sedativ usor pentru a-mi adormi catelul sa ii tai unghiile ca nu sta si mi-a zis ca in nici un caz nu se vand tranchilizante la persoane fizice pentru ca e caz de puscarie, sunt considerate droguri, asa ca ori mergi la un cabinet si rogi sa ii faca o injectie pentru drum ori o pui in cusca

3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Există, dar nu la îndemâna oricui. În general, veterinarii le dețin. Și hingherii.
Nu îți recomand s-o adormi, char dacă ai putea-o face. Și injectabilele acelea prezintă niște riscuri, încât unele animale nici nu se mai trezesc. Așa că, bucură-te că e zburdalnică, agitată etc. Se va liniști singură, când se va acomoda cu spațiul.

| DaniTDCI a răspuns:

Pisica va dormi pe masina, nu iti recomand sa ii administrezi fel si fel de medicamente, ea cand se simte obosita doarme, nu ai cu ce sa o chinui de oarece nu o tii afara intr-o remorca laughing

| Avaricum a răspuns:

Medicamentele de tranchilizare si anestezie nu se vand orcui si sunt extrem de periculoase