| Eღilia62 a întrebat:

Cainele meu a inceput sa se simta rau.Nu iese din cusca nu mananca, bea doar apa, a slabit. E un caine mic in varsta de 4 luni.Acum 5 zile i am dat pastila anti viermi deoarece avea viermi.Acum 3 zile a mancat oase, el mereu mananca tot ce prinde si de atunci nu se mai simte bine.Cred ca oasele i au spart stomacul, sau nu stiu, nu pot sa mi dau seama. A vomitat sange. Mi e frica sa nu l pierd. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ra2wY a răspuns:

Mai bine te-ai duce la un medic veterniar pentru o radiografie interna, fiindca pare destul de grav, atunci cand cainele meu a vomitat sange, a fost din cauza unui os care l-a zgariat pe stomac si a avut nevoie de niste pastile speciale pentru refacerea mucusului stomacal, deci, mai bine ai fi prudenta si te-ai duce cu el la veterniar, Succes!

6 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

Buna Emilia62,
S-ar putea sa fie de la oase sau poate sa fie parvoviroza. Daca e parvoviroza, in functie de starea cainelui ii vor fi administrate vitamine, o injectie cu antibiotic si perfuzie daca este nevoie de hidratare. Aceasta boala poate fi mortala daca nu e tratata, dar la 4 luni sunt sanse foarte mari sa scape.
Pa, pa

Apache
| Apache a răspuns:

...oare ce dracu sa faci? ...il duci la veterinar cat mai repede!
ti-e frica sa nu il pierzi, da tot stai pe TPU in loc sa il duci la veterinar!

| Aliutza a răspuns:

Du`l urgent la veterinar. Nu`mi vine sa cred ca el vomita sange si tu stai pe TPU. Si mai astepti si sa-ti raspundem noi. Tu daca te`ai simti rau, nu te`ai duce la medic?
Du`l cat mai repede la veteriar. Poate ca inca se mai poate face ceva. Nu are voie sa manance oase mici, cum ar fi cele de pui sau de peste, tocmai pentru ca ii pot perfora stomacul.
Ii doresc multa sanatate catelului tau si multa minte tie, ca altadata sa stii ce trebuie sa faci, fara ajutorul nostru. In astfel de situatii, nu iti permiti sa pierzi timpul pe net.

| Eღilia62 explică:

Faza e ca unde locuiesc eu, nu exista cabinet al veterinarului.Si eu nu l pot duce. Tata nu ar da bani pentru un caine,el asteapta selectia naturala, iar mama vine abia maine acasa. Sper sa reziste pana maine pentru ca mama siguri il va duce la veterinar dar la care, nu stiu.

| FloriiCrz a răspuns:

Ce poti sa faci decat sa il duci la un medik veterinar el iti poate spune ce are si ce sa ii faci

| AlexSM86 a răspuns:

Prietena mea a avut un labrador mic (a avut inseamna ca l-a dat mai tarziu, n-a patit nimic tongue) si cat era mic i-a facut culcus intr-un cosulet de rachita si fraieru a ros cosu ala si a inghitit aschii si voma cu sange, facea cu sange...nu prea a avut nici veterinaru ce sa-i faca...pana la urma i-a trecut! Totusi du-te cu el la un veterinar. Daca-i labrador trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca-i "idiot". Asa-s toti labradorii laughing sper sa se faca bine cat mai repede!