| PredoiDiana a întrebat:

Bună ziua! De curând ne-am mărit familia cu o fetiță shar pei de 4 luni. La recomandarea veterinarului am început să îi introducem în alimentație ouă fierte, pui (momentan doar fiert a mâncat), orez și legume. Are 11, 5 kg și aș vrea să îi dau portia corecta conform greutății sale. Ieri i-am făcut orez fiert(100g cântărit nefiert) 1 morcov ras și 1/2 ardei gras cu 150 g piept de pui fiert. Am împărțit această cantitate în 2 porții. Mă tem totuși să nu fie prea puțin. Ne gândisem să îi dăm mâncare gătită dimineața înainte de a pleca la serviciu, încă o porție seara la 17-18 când ajungem acasă și pe la ora 22:00 să îi dăm bobițe. Ne puteți recomanda și alt program sau împărțire a porțiilor? Menționez ca actualmente mănâncă bobițe Rustican grain free

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 4 luni poti sa-i pui mai multa carne cel putin 200-250gr, ca-i in crestere si are nevoie sa creasca si sa se dezvolte frumos.
Bobitele da-le numai cand plecati pe udneva, evitandu-le pentru ca le afecteaza santatea fiind facute din resturi de diverse carnuri, vegetale etc.

| lpavel a răspuns:

V-ati marit familia? Dar ce, sunteti o familie de animale care stiu sa scrie si sa citeasca? Wow! As cumpara unul din voi... laughing

| ioana748 a răspuns:

Pai, daca vrei sa fii sigura, da i sa manance pana se satura.
Este in crestere, are nevoie de hrana.
Adica, macar incearca. Poate este genul de caine care se oprește cand simte ca nu mai poate.
Cred ca ar trebui mai mult orez totusi.
Poate i ar placea si branza de vaci.
Macar bobite sa aiba la discretie.
Multa sanatate, sa va bucurati cat mai mult unii de alții.❤️