Chiar nu pot face alt ceva? Nu e nici o sansa sa nu se mai dea la ea?
Cainele tau nu e castrat? Daca e castrat atunci nu e o problema. Daca nu e castrat atunci trebuie sa ii desparti.
Logic ca nu e castrat, cum as putea sa-l castrez? Stric frumusete de rasa, nu stiu, o sa vad ce pot face...
Si eu am fost contra castratului/sterilizatului, dar am inteles ca e mai bine sa o faci. Nu faci nimic rasei, nu o faci mai urata.
Am un vecin care are tot un bichon (femela) si cand a scos-o afara s-a imperecheat cu un caine al strazii. Femela era sa moara pentru ca puii erau mai mari decat ea.
Nu zic ca o sa se intample asta si la tine, dar iti recomand cand e campanie de castrat/sterilizat gratis (daca nu vrei sa dai bani) poti sa te duci si sa-i castrezi (nu mai stiu la ce varsta e bine sa-o sterilizezi).
Daca tot nu vrei sa ii castrezi trebuie sa stii ca femela va trai mai putin, masculul s-ar putea sa faca cancer testicular, sansa ca femela sa faca tumori sau cancere ovariene, etc.
Cand se urca pe ea vrea sa o domine, cum făceau strămoșii lor in sălbăticie, iar de problema cu separatul, nu stiu ce sa zic... Am avut o cățelușa tot de 2 luni(care la 3 ani a murit), si un catel mult mai mare ca al tău, 6 ani, nu i-am separat... Si ce treaba are ca nu poate să facă pui până la 2 ani? Cum am spus mai sus, vrea sa o domine, si cand îi spui: "Nu e voie", il corectezi. Parerea mea e ca daca vrei sa ii desparti, fă-o. Nu te obliga nimeni.