Buna! Sa iti explic: prima oara iti faci un partener, daca nu stii cum cauta pe youtube sau da-mi mesaj. Apoi cand ai partenerul(in ametist mountain, padurea aia cu nisip pe jos in care te da la inceput e locul unde il cauti) dai save game si reintri pana te da un slogh cheek, o padure imi mare cu rauri multe unde e "pestera". Sunt 3 "pesteri" 2 in pietre si una la radacina unui copac. Daca ai partener si esti in slogh cheek apesti tasta M si iti arata harta, sunt 3 cercuri marcate cu verde, cel din dreapta e copacul pe care te sfatuiesc sail alegi...nu ca imi place mie mai mult dar celelalte nu sunt bune, pentru ca nu poti termina jocul si joci degeaba... dupa ce se nasc cei 4 pui, si cresc trebuie sa pleci cu ei in puctul bison si nu ai cum cand ai adapost intre pietre pentru ca trebuie sa treci un rau ca sa ajungi in punctul bison si puii se inseaca pe drum fiindca acel rau e prea adanc. Cand ajungi in teritoriul verde te plimbi pe acolo pana vezi copacul ala si te duci la el, atunci iti va aparea butonul "make this my den" si il apesi, atunci ala devine caminul tau. Cand devine caminul tau marchezi teritoriul folosind tasta P si cand e marcat aproape complet iti apar puii Pentru ca se vede ca nu ai mai avut, iti mai explic ceva, trebuie sa mananci si pentru ei, cand mananci carnea si vezi ca tuesti full mai mananci pana vezi ca apare undeva food for pups. Apoi apasand tasta F langa un pui ii scuipi un morman de carne Cand vine un urs/coiot, cu pretul vietii alungi ursul si omori coiotul pentru ca ei iti omoara puii. Ca sa ridici un pui folosesti tasta space sau sai un click. Distractie palcuta la joc! daca mai ai intrebari despre joc nu ezita sa imi dai un mesaj si iti raspund cu cea mai mare placere!