| dongo a întrebat:

Ieri am cumparat un papagal, mai exact un pui de kakariki galben cu cap rosu. Totul parea bine pana astazi, era vioi, manca... I-am dat drumul prin apartament ca sa ne imprietenim, sa zboare, sa se invete cu locul. Dupa ce a cautat curios prin toata camera in toate colturile, dupa dulap si toate cele din senin a inceput sa stranute, sa zgribulit tot si sa molesit, are o reactie asemenea celei pe care o avem cand ne inecam, excrementele sunt apoase, verzi in mijloc cu alb pe margine. Imi este foarte frica sa nu moara

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mancat paine...va muri sigur,, nu mai are mult

| dongo explică:

1. Multumesc frumos pentru inurajare ma ajuti foarte mult
2. Vanzatoarea mi-a spus ca il pot hrani si cu paine, preferabil uscata, iar mix-ul de seminte cu care il hranesc contine de asemnea paine uscata!

| dongo explică:

Acum are si o respiratie zgomotoasa. Imi fac griji foarte rau

| Rembo33 a răspuns:

Eu zic ca a inhalat niste praf de dupa dulapuri etc. si de aia stranuta unele animale sunt alergice la praf, incearca sa ceri parerea unui veterinar.

| Alexandru_Lazarescu_1990 a răspuns:

Buna ziua! happy.
Și eu am o nimfă big grin. Uneori, strănuta.Nu stiam de ce, dar acum numai face asta happy.Îl am de un an de zile.
Nu cred ca are ceva, dar dacă are și o respirație zgomotoasă, mai bine duceti-va la un veterinar și vedeți ce are big grin.
Toate cele bune papagalului dvs. puppy dog eyes happy.