| Preda_Miruna_1996 a întrebat:

Bună ziua! Îmi puteți spune ce as putea sa fac mai bine în aceasta situație? La cazare unde stam pe balcon exista un cuib, din păcate am găsit un puiuț mort când ne-am întors și ulterior când ne-am uitat în cuib erau încă 2 care își scoteau capul destul de mult. Am pus niște perne în locul unde l-am găsit pe fratele lor în caz ca se repeta povestea și la ei. Nimic momentan, nu știu dacă sunt înfometați de ies și ciripesc des. Ce as putea sa mai fac în situația asta? Nu știu dacă mama lor se va întoarce, credeți ca ar trebui sa intervenim sa-i luam de acolo, sa-i hrănim și când va fi timpul lor de zburat sa-i dam drumul?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Posibil ca mama lor sa nu mai vina la cuib din cauza voastra, ca stati pe balcon. De obicei rândunicile isi fac asemenea cuib.

| newaccountbye a răspuns:

Buna! Intervenția oamenilor poate fi dăunătoare pentru păsările sălbatice. În cazul în care păsările sunt încă în cuib, cel mai bine ar fi să le lași în pace și să le monitorizezi de la distanță. Dacă păsările sunt încă prea tinere pentru a zbura, este posibil să fie în continuare hrănite de către mama, chiar dacă nu o vezi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu cred.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Poti suna la protectia animalelor sa le spui situatia si sa-i intrebi ceea ce nu stii sau daca se ocupa ei.

| nukeyly a răspuns:

Daca ai pe stoc larve viii, rame, muste, etc ii poti hrani 12 ore pe zi cu masura, rabdare si timp mult pierdut, dar eu as lasa natura sa-si urmeze cursul firesc; pentru ca nici
"E.T." nu-ti bate la geam: salut ti-am adus o sursa stabila pe antimaterie foloseste-o Oppenheimer.