Nu stiu daca ai cum sa iti dai seama, cane corso-ul cand e mic seamana cu un dog german, amstaff si pit bull deci e mai greu de depistat, poti sa te duci la un veterinar impreuna cu stapanii sa iti spuna el daca e sau nu dar nici el nu cred ca are cum sa isi dea seama de la 5 saptamani, te sfatuiesc sa mai pui putini bani si sa-ti cumperi unul cu pedigree, e mult mai safe asa si ai mai mult de castigat pe parcurs, multa bafta cu viitorul catelus
Multumesc pentru raspuns. Nu este vorba de bani ci de faptul ca acel pui este extrem de reusit (mai frumos decat multi pui cu pedigree pe care i-am vazut). O sa ma mai documentez si o sa iau o decizie.
Daca esti priceput as mai avea o alta intrebare.
Sunt crescatori de caini(persoane fizice nu canise) ce isi dau femelele la monda anual. Calitatea puilor scade cu cat femela este data la monta mai des?
Multumesc de raspuns. Nu este vorba de bani ci de faptul ca acel pui este unul reusit (mai frumos decat multi pui cu asa zis pedigree).
Daca esti priceput ma mai poti ajuta cu un raspuns...
Cu cat o femela este data la monta mai des ( doua ori anual) calitatea puilor scade?
Ma pricep cat de cat, dar sincer nu stiu precis daca conteaza daca chestia cu calitatea puiului avand in vedere de cate ori este data femela la monta, eu sincer nu ii vad logica, eu sincer nu cred chestia asta, dar daca vrei intreb pe cineva care chiar se pricepe(Student la facultatea de medici veterinari) si o sa iti spun in cateva ore
anonim_4396 întreabă: