| DoDo a întrebat:

Buna ziua la noi la bloc sunt niste catelusi si lumea arunca vina ca sunt ai mei si totusi sunt vaccinati in fiecare an doar doi masculi celelalte doua catele nu-s acum una gen lup este in calduri.stiti cum iasi putea salva pe catei am auzit ca vor sa-i otraveasca cineva cum ii pot salva. fara sa apelez la centre sunt din bucuresti sec 4 strada huedin nr.1 acolo este un parc cu doi caini maronii cum i-as putea salva.cine imib da raspuns funda!

5 răspunsuri:
| Andre a răspuns:

Buna!kiss referitor la intrebarea ta pai... daca iti plac asa de mult cainii aia adopta unul sau chiar pe toti daca vrei sa ii salvezi sau daca nu vrei o ruda dea ta poate vrea sau chiar un prieten kisswinking

| andreea_1536 a răspuns:

Incerac sa trimiti un mail la o asociatie...robi(www.4animals.ro)

| iauru a răspuns:

Ii adopti sau postezi anunt pe net pentru doritori de caini vagabonzi

| Mc Master a răspuns:

Incearca sa le gasesti un adaost, cel mai bun pe la tara ar fi un lucru deci daca ai bunici, intreabai, sau macar intereseaza-te, la rude de la tara!

| RoxanaRzz a răspuns:

Buna! Exista site-uri pe net de pe cere poti lua anunturi si pune anunturi! Daca vrei sa incerci metoda mea intra pe google si cauta un site de postat anunturi! Si eu sunt iubitoare de animale in special de catei si te-asi ajuta dar nu prea stiu site-uri sad. Totusi sper sa te fi ajutat putin! Pupici pentru catei big grin :*