| doredore a întrebat:

Bună ziua. Locuiesc in Germania și am achiziționat un Yorkshire Terrier.Proprietarul nu-mi da voie cu animal de companie în casa și de aceea sunt nevoita sa-l dau.Nu știu cum sa procedez deoarece aici vânzarea animalelor de companie pe diferitele lor site-uri este interzisa. Poate mă puteți ajuta cu un răspuns.Vă mulțumesc.

7 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

Du-l la ecarisaj. Se vor ocupa ei de adopția lui

| doredore explică (pentru TheGentleman):

Am vecini "de treabă"...

| Dandinelle a răspuns:

Mai bine ofera-l cuiva, unei familii.l-ai cumparat fara sa discuti cu proprietarul, stiindu-ti contractul, a fost judecata ta putin cam gresita. Muta-te, in perioada asta gasesti chirii destule. Pune-ti la punct prioritatile inainte sa iei un suflet de animalut in ingrijire fara sa-l poti ajuta.
Un animal de casa nu e ca o papusa sau un ursulet de plus.

| doredore explică (pentru Dandinelle):

Da,aveți dreptate dar și să-l ofer e cam greu...Totuși a costat destul de mulți bănuți.Am să încerc sa vorbesc cu proprietarul, poate îl pot convinge.

| Dandinelle a răspuns (pentru doredore):

Da, vorbeste cu proprietarul, poti sa bagi si faza ca esti singura, e perioada asta, intelegi costurile, e greu sa-l dai mai departe mai ales acum, daca nu merge sincer da-l spre adoptie sau gaseste-ti in alta parte unde sa te muti, sa primeasca si catelusi.

Dar faza este ca tu nu te-ai gandit la asta. Ai facut o greseala, stiu ca a costat banuti, dar nu e frumos ce ai facut. Mai ales ca animalutul ala are nevoie de atentie si dragoste si educatie, momentan tu te gandesti la profit.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Wow, ai cumpărat un câine fără să vorbești cu proprietarul sau știind că propreitarul nu acceptă animale? Asta da gândire...

| kevin9 a răspuns:

Da de ce trebuia sa stie ala ca ai tu caine?