| Ioanabianca77 a întrebat:

Bună ziua! Ma confrunt cu o problema ce ma nelinisteste foarte tare. Am 2 pisici, una dintre ele are puiuți sănătoși. Cealaltă pisica, a avut parte de o prima naștere ce ne-a întristat foarte tare. Aceasta a dat naștere a 2 pui, însă ambii s-au născut morți. Păreau sufocați. Aceasta simte nevoia sa alăpteze puii celeilalte pisici. Inițial m-am bucurat, m-am gandit ca o ajuta pe ea sentimental f mult. Insa acum încep sa am îndoieli dacă nu cumva ar putea puii sa pățească ceva din cauza laptelui ei, in urma nașterii puilor morți. Am ales sa cer un sfat aici. M-am documentat din multe părți, însă încă ma simt neliniștită. Din pacate nu imi permit un control veterinar in aceasta perioada. Și ma aflu in aceasta situație. Va rog sa ma ajutați dacă aveți vreo informație ce ma poate liniștii. Sau dacă nu, sa găsesc o soluție. Va mulțumesc!

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Pe internet am vazut ca in astfel de cazuri stapanul cauta pui care au ramas fara mama.Ai putea incerca, sa vezi daca ii accepta.Sigur gasesti pe toate drumurile (ca doar romanul se pricepe la aruncat animalute cu sacul pe camp/sosea), sau pe grupurile de adoptii din orasul tau.

| Ioanabianca77 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc pentru sfat! O zi minunata!

| dullcat a răspuns (pentru Ioanabianca77):

Cu placere, asemenea!

| alisa201921 a răspuns:

Nu cred să aibă ceva puii de la laptele altei pisici, deseori dacă dispare o pisica sau moare stăpânii cauta o pisica sa ii alăpteze puii. Poate sa fie bolnava, de asta a dat nastere de puiuți morți. Când îți permiți îți recomand sa faci o consultație la veterinar, dacă are ceva sterilizeaz-o. Ea in rest se simte bine? Mănâncă, bea apa, se joaca?

| Ioanabianca77 explică (pentru alisa201921):

Da, ea pare sa se simta foarte bine, e activa, mananca, e afectuoasă cu puiuții, se joaca cu ei și etc. Nu da semnale că ar avea ceva. Însă m-am simțit îngrijorată

| Ioanabianca77 explică (pentru alisa201921):

A fost prima ei sarcina, și am citit pe net ca ar putea sa fie din lipsa ei de experiența. Puiuții arătau Ok, erau dezvoltați complet. Însă erau mov la gurița, semn ca au fost sufocați in burtica.

| alisa201921 a răspuns (pentru Ioanabianca77):

Da, posibil. Eu am avut o pisica care nu putea naște fără ajutorul nostru. Se chinuia foarte mult. Dacă ea se simte bine înseamnă ca nu are nimic grav de ce ai putea sa te îngrijorezi