| Loretta31 a întrebat:

Bună ziua! Poate ma puteți ajuta cu un răspuns, am o pisicuta are în jur de un anișor, am ales sa ii diversific mâncarea. Ii dau la o masa bobite dupa care la următoarea ii dau pliculeț. Am constatat de la o vreme ca pisicuta nu mai mananca sa zic asa carnita din pliculetul respectiv și mănâncă doar acel aspic dând la o parte carnita. Apa bea deci nu e vorba de deshidratare, de ce face așa și ce ar trebui sa fac în situația asta? Mulțumesc frumos!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa-i dai pui fiert si maruntit cu cutitul, poti sa-i dai peste gatit in casa, ori conserve umede pentru pisicute.
Pisica alege ce-i place din conserve si probabil ca nu-i place carnea aceea si atunci o evita.
Schimba-i conservele, ia-i ceva diferit si fara aspic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa alternezi o zi bobite una plicutel. mancarea de baza trebuie sa fie bobitele. Pliculetul e doar ca si o completare. Schimba pliculetul daca ala nu ii place.

Si nu asculta de sfatul Violettei. Pisica nu trebuie sa manance mancare gatita. Este mai sanatos pentru ea sa mananca mancare speciala

| Eireann a răspuns:

Pisicile sunt mofturoase, a mea nu se atinge de nimic in aspic sau cu carne de vita. Schimba pana gasesti ceva ce ii place.