Salut! Betta ii poti hrani doar cu hrana din comert.Nu ii administra creveti pentru oameni. Daca vrei sa te ajut in continuare, sau daca ai multe intrebari intra aici http://www.tpu.ro/......are-pesti/ voi incerca sa raspund oricarei intrebari chiar eu! Asa ca intra sa vorbim, din intrebarile pe care le-ai mai pus la care ti-am raspuns eu vad ca nu stii extrem de multe despre betta.Decat sa pierzi pestii mai bine discutam, nu costa nimic. Spor si FUNDA! Dar nu uita sa dai click pe linkul meu si sa ma intrebi orice legat de acvaristica! Ps:nu mai asculta parerile neprofesioniste, in acvaristica nu este bine sa dai cu parerea daca nu te pricepi!
Bună.
Nu, nu îi poţi hrăni cu creveţi. Peştii Betta sunt foarte pretenţioşi şi necesită hrană numai din comerţ.
Pa-pa.
Nu pestii beta sunt foarte pretentiosi! au hrana lor speciala din magazinele de animale! ai grija cu apa sa nu fie rece ni prea fierbinte vezi ca lor nu le trebuie mult frig bafata! am auzit ca traiesc cam 2 ani daca indeplinesti toate conditiile lor necesare!
Stiu ca este mancare speciala, le dau granule dar vruiam sa ii administrez o hrana mai diversificata, tubifex si purici de balta nu mai gasesc de vanzare, iar hrana unor pesti era facuta si din proteine din creveti, etc.
Daca vrei acum sunt online si putem discuta acum despre asta in linkul dat mai sus!
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: