| Frau a întrebat:

Buna ziua TPU! Am o problema destul de mare. Acum o luna pisica mea a facut 3 puisori. Dar erau primii pui si nu le acorda prea multa atentie. Pisica nu a mai venit acasa de 2 zile si imi e teama ca nici nu va mai veni. Puii au doar o luna si trebuie sa imi spuneti cum sa ii hranesc. Stiu ca laptele de vaca nu e cel mai potrivit. Unul din pui mananca singur din castronel dar pe ceilalti 2..mai mult ii chinui eu. Imi e asa mila de ei si nu stiu ce sa fac. Sper ca voi sa ma ajutati. Multumesc! happy

12 răspunsuri:
| JammyBrooks a răspuns:

Asta am patit si eu.
am avut o pisica de 5-6 ani si a plecat marti de acasa puii ei au 7 zile dar nu am avut cum sa ii incrijesc.nu mananca. le-am dat lapte de mata cu seringa dar nu mananca. i-am eutanasiat pentru ca nu aveau sanse.decat sa se chinuie.
Iar pentru tine ...consulta medicu vet. el te poate ajuta

| Frau explică:

Nu, nu i-am atins cat stateau cu ea..bine poate doar cand i-am pus in cutie. Acum stau numai cu ei si ceva imi spune ca nu se va mai intoarce, cred ca a patit ceva sau nu stiu. Am sa intreb un veterinar.

| kissyou a răspuns:

Cel mai bun e laptele praf daca poti sa le dai, si ii hranesti cu biberonul, ai grija sa nu le dai prea mult si sa nu fie laptele prea fierbinte(poti sa il verifici daca iti pui o picatura pe mana).

| ℬaby a răspuns:

Buna! Si mie mi s-a intamplat asa, ba chiar si mai rau : pisica mea(nu o mai am) a mancat un pisoi fatat de ea, de cap. straight face Mi s-a facut teama si pentru restul pisoilor, asa ca am dus-o de acasa, departe de ei.
Sa revenim, uite ce ar trebui facut :
-Du-te la veterinar, el stie intotdeauna ce trebuie facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate i-ai atins tu! Si pisica mea a facut 17 puisori, din care am atins din greseala 2 si i-a mancat! Daca i-ai atins nu ii va mai cunoaste, poate ii va parasi sau ii va manca!

| Robieski a răspuns:

Trebuie sa le gasesti o mama daca nu du-te la veterinar

| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns:

Si pisica mea a fatat pentru a treia oara acum 2 zile si nu sta non-stop cu puii. Chiar si in prima zi a plecat de langa ei, dar niciodata nu a fost plecata atata timp. Daca puisorilor le-a iesit dintisorii atunci ii poti hrani cu toate ca e cam devreme pentru mancare dar nu ii poti lasa sa moara de foame. Eu la inceput ii hraneam cu bucatele de carne cruda ca mai cumpara mama oase pentru caini si le luam carnea dupa ele si le dadeam la pisicutebig grin Dar le dadeam eu in gura. Le mai faceam si piure de cartofi, dar in special le dadeam numai carne. Sau poti sa le dai lapte cu biberonul. Cred ca asta e cea mai buna solutie.

| onedirectioninfection a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la veterinar sa il intrebi ce sa faci, si mie mi s-a intamplat o situatie asemanatoare cu pisica mea, dar instinctul o va face sa se intoarca insa cel mai bine ar fi sa ii duci la cineva mai specializat si sa-l intrebi

| serbg a răspuns:

Da-le cu biberonul, sau cu seringa (fara ac)

| Manfred99 a răspuns:

Pai deja puisorii sunt cam destul de marisori dar poti sa le dai cu in fel de biberon (daca nu improvizezi {o manusa cu gaura etc.})...eu zic ca cel mai bine l-ai putea duce la un cabinet veterinar si acolo ti se va zice ce sa faci... sper ca ti-am fost de ajutor si sper ca puii sa creasca mari si sanatosi si sa fie niste parinti buni.

| Alegzandra a răspuns:

Poate sunt bolnavi.Asa s-a intamplat si la mine. Du-te cu ei la veterinar si vezi. Poate de asta nu le acorda atentie.Asa fac pisicile.In rest nu mai stiu.Gaseste o pisica tot cu pui (minim 1)si cand doarme ia-o si du-o acasa la tine. Pune-o langa puisori si trezeste-o.Va crede ca sunt puii ei si ii va alapta.Ai grija cand o iei, pisicile se trezesc si daca le mangai incet! Sau le poti da cu seringa lapte de vaca.Nu le face chiar asa de rau pe cat crezi! Ba din potriva, este bun! Sper ca te-am ajutat!

| HomeAlone1234 a răspuns:

Cand s-au nascut i-ai luat in brate puii? Daca da, nu le da atentie pentru ca nu ii mai cunoaste dar ar fi bine sa gasesti pisica pentru ca puii trebuie sa primeasca lapte de la mama lor ca sa creasca sanatosi. Daca nu o gasesti, ar fi bine sa consulti un medic veterinar caci numai medicul iti poate spune ce ar trebui sa dai de mancare la pui. Sper ca te-am ajutat.