| SteelShadow a întrebat:

Bună ziua tuturor!
Nu știu dacă este potrivit acest subiect, dar poate ma veți putea ajuta.
Acum doua zile a plecat dintre noi o prietena de neînlocuit, o cățelușă de 7 ani jumatate, metis de ciobănesc german și carpatin. Era mult mai mult decat un animal, era un membru dragal familiei si acum ne-a parasit, brusc, fara sa ne dea vreun semn. Ca sa fiu mai pe-nteles, luni seara era bine,alerga si se juca cu baiatul ei, ne tragea de lesa mai,mai sa ne dea jos, a mancat tot, totul era in regula. Marti, spre seara,cand am fost la ea sa o hranesc, am gasit-o intinsa ca si cum dormea. Murise, dar era intacta, nici un semn de nimic. Se vedea ca nu se chinuise, pur si simplu, ca si cum ar fi dormit. Mi s-a rupt sufletul si sufar enorm dupa ea.
Acum nu mai e nimic de facut, oricum s-a dus, inyr-un loc mai bun,sper, dar cum a fost asa o moarte subita as vrea sa va intreb si pe voi: care-i cauza?
Noi am banuit ca i-a cedat inima, ca a facut atac de cord si brusc s-a dus. Oare exista otrava care sa nu lase nici un semn?
Va rog cei care au mai trecut prin asta, sau cainele lor a murit similar, sa ma ajute sa fiu si eu cu inima-npacata. N-as suferi sa stiu ca i-a fost grabita moartea de vreun tampit. Avea doar 7 ani si era printesa noastra draga... Sunt pur si simplu disperata si nu stiu ce o sa ma fac fara ea...

Orice opinie conteaza!

1 răspuns:
| Mihaela_Anna_1997 a răspuns:

Buna! Cred ca e foarte posibil sa fi facut atac de cord. daca nu avea nici un semn. daca murea otravit trebuia sa i curga ceva din gura. imi pare foarte rau!