Am luat carti de dresaj dar eunu pot fi mai severa cu el.are luni, e ff alinat mai ales de cand i-am cupat urechile. totusi as vrea sa il duc la un dresor...ca Joker al meu si-a cam luat-o in cap de cand a fost operatnu asculta deloc
Cartea este scrisa de Matei horia...e buniciuca carteadar pe al meu nu merge:d
HeHe...
dar dumneavoastra stiati ca matei horia nu exista?
sunt drepturi de autor si de traducere luate din anglia.deci in concluzie este cineva,oarecare din Romania care le vinde, dar nu este de specialitate si poate ca asa il cheama pe el, dar el nu este dresor.nu ati vazut avalnsa de add-uri de la google pe site-uri"dreseaza-ti cainele eficient in x zile? e clar ca este teapa.
site-uri de genul caini.org,dresaj-canin.com sunt tepe si mai este unul a lui chirita valentin facut total cu neprofesionalism.
daca vreti sa il dresati calumea ori alegeti varianta dr.ciprian radulescu care este laudat de catre clienti.nu am vazut sa aiba vreau reply negativ pe vreun site,fata de chirita si matei horia, respectiv alice mooren, ori il duceti la asa-zisii dresori din iasi.in iasi din ce stiu nu exista dresori atestati si nici scoala din cate am inteles.multi aplica metoda zgarzii electrica care este un stres, eu sunt din bucuresti si cand l-am dus la catalin cornea, avea 6 luni, mi-a zis din start zgarda electrica, si nu am fost de acord asa am ajuns sa cumpar materialelel dl.radulescu care chiar m-au ajutat.
sper ca ti-a fost ede folos raspunsul meu si ca vei alege ce este mai bine pentru tine si catelul tau.
numai bine!