| derEinzelgängerWolf a întrebat:

Buna ziua!
Vineri am gasit un cuib de porumbei stricat sub geamul meu,iar alaturi de el se gaseau doi porumbei ambii pui insa totusi destul de mari(inca mai au putin puf galben,dar penajul este crescut). Inca nu zboara, insa i-am luat de acolo intrucat sunt cateva pisici pe la bloc si sunt convins ca nu rezistau pana azi acolo.Ideea este ca porumbita(mama lor) tot vine in zona geamului meu si ii cauta. Oare am procedat bine ca i-am luat sa ii tin vreo doua saptamani pana mai cresc si zboara desi mama lor este afara? Dupa cum am spus sunt destul de multe pisici prin preajma si nu cred ca mama lor este capabila sa ii duca undeva la loc sigur.

6 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Supă, grătar, asezonat cu cartofi prăjiţi, salată bulgărească. Bon apetit "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut bine ca i-ai luat.Doar trebuie sa-i hranesti.O sa creasca si îsi vor lua zborul.

| saxofonistu87 a răspuns:

Incearca sa deschizi geamul si pune-i pe, pervaz.Asa Porumbita mama ai va striga si cu siguranta ai va lua de la geam. Daca stai la parter, iesi cu ei si pune-i jos sub geam si stai ascuns/a undeva sa poate veni mama lor la ei.

| derEinzelgängerWolf explică (pentru saxofonistu87):

In primul rand multumesc frumos de raspuns. Ma gandeam sa ii scot, dar dupa cum spuneam nu mai au cuib fiindca cineva l-a stricat.Si sa ii pun acolo cred ca ar fi ceva destul de sadic tinand cont ca mama lor nu poata sa ii care pana sub ceva streasina sa ii puna in alt cuib. Ulterior voi fi nevoit sa ii aduc din nou la mine, si astfel doar le sporesc agonia.Cred ca in acest moment cel mai bine ii tin pana isi iau singuri zborul...O zi frumoasa!

| saxofonistu87 a răspuns (pentru derEinzelgängerWolf):

Am avut un vecin care a fost in aceeasi situatie ca si tine. Puii nu au rezistat deoarece nu au fost crescuti de mama lor.Pasarile sunt la fel ca si oamenii sufera lipsa mamei lor.Ei nu vor supravietui mult timp.
Dar tu faci cum consideri.Ai o alta optiune sa ai faci tu un cuib undeva unde stii ca mama lor vine des, sau unde l-au avut inainte.Cu siguranta asa mama lor va veni la ei...

| derEinzelgängerWolf explică (pentru saxofonistu87):

Buna ziua! Imi cer scuze ca nu am dat un Update de atata timp, insa am incercat sa ii duc afara la parinti, dar acestia nu au venit la ei, ca urmare i-am luat din nou in casa si am zis ca o sa ii cresc cu speranta sa supravietuiasca.Saptamana trecuta si-a luat zborul unul dintre ei, si azi i-am dat drumul la al doilea(era mai micut si am zis ca il mai tin o saptamana). Pana la urma s-au dezvoltat normal ajungand sa zboare fara probleme.Acum au si ei dreptul la viata! O zi buna si multumesc de sfaturi!