| DaNuTzZzAaa a întrebat:

Bunăă. Am și eu o problemă cu pisicastraight face... vomită întruna de la whiskas și altă hrană uscată nu mănâncă. Veterinarul a spus că nu are nimic și are stomacul sensibil.
Dacă știți altă hrană mai bunăă.
Fundițalove struck

Răspuns Câştigător
| AndiNyctophilia a răspuns:

Motanelului meu ii place Kitekat, Frieskies, Gourmet Gold(sau Perle), Darling si Mitzurahappy
Ai grija sa nu-i dai lapte sau alte mancaruri sarate, fiindca il va durea burta sad Intotdeauna cand il hranesti, sa aiba o farfurie de apa curata langa el! Sper sa se faa binehappy

22 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Ce mananci tu dai si animalului - asa nu va fi niciodata bolnav - cea mai buna mancare este cea gatita ca la " mama acasa "

| andreiolariu a răspuns (pentru negru30):

Never...nu e recomandat asa ceva!

| AndiNyctophilia a răspuns (pentru negru30):

Exact, niciodata sa nu le dati pisicilor ce mancati voi! Faceti mai rau!

| negru30 a răspuns (pentru andreiolariu):

Daca spui tu - de aceea umbli mereu pe la veterinar - pentru ca nu vrei sa asculti - drum batatorit draga

| negru30 a răspuns (pentru AndiNyctophilia):

Nu vorbi in necunostinta de cauza - mai bine spune si tu PAS

Cum adica in necunostinta de cauza? Draga, acesta este un site pentru sfaturi, iar acela era un sfat pentru ca si eu am pisica si stiu ce trebuie sa manance si ce nu, sau ti-e ciuda cumva ca n-ai tu funda?

Cand aveam eu motan tu iti puneai ciorapii in cap si spuneai ca ai caciula - ha ha ha

Ce sa zic, ma lasi rece, te pomenesti ca deja ai imbolnavit-o, si nu te lua de mine ca nici macar un sfat folositor nu esti in stare sa dai, sau mai bine zi ca n-ai bani de mancare pentru pisici.

| andreiolariu a răspuns (pentru negru30):

Eu am pisica de aproape 3 ani si nu i-am dat niciodata ceea ce mananc eu. Ii cumpar Whiskas sau Kitekat. Poate ca se hraneste si cu ceea ce mananci tu...dar mie medicul veterinar mi-a recomandat sa nu fac asa ceva.

Nu am da-mi si mie te rog cu imprumut - fie-ti mila

| negru30 a răspuns (pentru andreiolariu):

Si daca nu era Kitekat ce-i dadeai sa manance - iarba?

E uite ca este Kitekat, si in plus orice medic veterinar sau felisa sau expert in pisici ar spune sa nu-i dai ceea ce mananci tu, poate doar ocazional, ca sa guste, deoarece contine multa sare si nu mai stiu eu ce mai contine daunator, asa ca gandeste si informeaza-te inainte sa comentezi.

Nu ai raspuns la intrebare - cand nu era Kitekat ce mancau pisicile? - nu o intoarce ca la gara ca nu merge - raspunde la intrebare daca esti inteligent - draga - draga

Cand nu era kitekat pisicile erau lasate libere sa hoinareasca pe unde vreau ele, si uite asa vanau soareci, pasari, si li se mai dadea din cand in cand un bol de lapte sau un os sau niste carne, si plus ca nu erau castrate, deci erau mai sanatoase si active, dar uite ca acum e plin de mancare de pisici sanatoasa si speciala, si ar fi bine sa nu te legi de ea decat sa-ti imbolnavesti pisica, ca nu esti tu crescator sau cine stie cine veterinar.

| Andruskaaa a răspuns:

Pai, cea mai buna mancare pentru caini si pisici la ora actuala e Purina si dupa Royal. Dar ai putea sa te duci la un PetShop si sa ii cumperi niste bobite mai micute care se digera mai usor, e posibil sa fie mai sensibila. Incearca prima oara Purina si dupa poti sa mergi la PetShop daca nu merge cu Purina.
Si inca ceva, ai grija sa nu ii dai lapte / smantana / iaurt sau mancare sarata, pisicile sunt foarte sensibile la toate asta si ai grija ca atunci cand mananca mancare gatita / nu neaparat pentru pisici ii dai o farfurie cu apa PROASPATA si CURATA, nu prea calda nici prea rece, potrivita.
Sper ca ti-am fost de folos, sper sa se faca bine curandwinking.

| AndraNicoleta a răspuns:

A mea mananca orice laughing
Ai putea sa te duci la o farmacie veterinara si sa ceri boabe pentru stomac sensibil...ca acolo au boabe pentru mai multe afectiuni. Si o sa le manance pana la urma...doar n-o sa stea nemancatawinking.
Aaa, si inca ceva... pisica mea mai vomita cand manca prea mult. Poate e si asta o cauza...

| filaret03 a răspuns:

Iai bobite dinalea mici kg ii 5lei si nu mai stiu cat psigur dinalea mananca sau daca nu iai niste conserve care se afla carne in ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-i tot Whiskas,dar cu alta aroma(de peste sau de pui,de preferat).In rest,ii poti lua cate un pliculet de hrana umeda,din cand in cand(mai trebuie diversificat meniul,nu e bine sa manance incontinuu acelasi lucru)si ii poti da carne fiarta,zeama de carne, sau supa de pui(doar zeama), daca mananca.Ar fi bine sa ai si putin gazon in casa sau sa pui putin grau la incoltit(simt uneori nevoia sa manance iarba). Unele pisici mananca si masline...hee hee. Numai bine.

| MaTrIx8378 a răspuns:

Da-i bautura laughing) sa vezi cum ii vine pofta la loc

| Schmetterling a răspuns:

Eu ii cumparam dihorului meu mancare de la Royal, era 25 Ron kg. Era pentru pisici mofturoase... sau ceva de genu

| DaNuTzZzAaa explică:

Vă mulțumesc tuturor petru răspunsurilove struck.din păcate nu pot da fundițe tuturor:*:*

| RoMinush a răspuns:

Kitkat