| Maduu_9584 a întrebat:

Bunaa sunt Mada si imi dorescc tare mult un Catel pe Bunee! Un bichion va rgg ajutati-ma sunt din Resita va implor!

Răspuns Câştigător
| PiSy_8986 a răspuns:

Buna Mada!:*Am fost si eu in situatia ta, dar pana la urma bunica mea s-a gandit sa-mi faca darul!big grin Ea era impotriva cateilor la bloc! Vorbeste cu parintii tai si spune-le cat de mult iti doresti un catelus si daca ei sunt de acord cu animalutul cauta pe google bichon de vanzare! acolo gasesti niste minuni! Daca iti permiti bugetul de acolo e extraordinar! Mult succes! Te pup! Fundita?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrei un maidanez? Dintre atitia iubitori de ciini, nu se gaseste unul sa-si ia un maidanez. Daca tot iti doresti un animalut de companie, i-ati un maidanez amarit, salvezi un sufletel. In curind o sa inceapa o noua campanie de asasinare in masa a maidanezilor, asa ca...

| DoarOana a răspuns:

Buna maduu,
Ar fi bine sa postezi intrebarea ta pe piata de la a la z si sa precizezi si suma care o oferi.
Nu vrei mai bine sa faci o fapta buna si sa adopti un catel al strazii? E doar o propunere, dar ai ajuta mult cateii fara stapan.
Pa, pa

| EUSIATIT a răspuns:

Pai sincer un astfel de catel nu ti l da nimeni gratis. asa ca ia un maidanez spala l vaccineaza l si ai catel ai grija de el. dreseaza l.ok