| allnamesweretaken a întrebat:

Bunaaa! am o problema cu catelusa mea deeci azi am plimbato prin parculets (am un parculets langa blog unde toata lumea isi plimba cainii) si acolo iarba e cam mare si sunt buruieni si azi nu stiu s-a tavalit prin iarba si mirosea foarte foarte urat adica nj asa a buruieni sau nu stiu dar foarte urat si i-am facut baita am spalat-o cu sampon de caini am clatit-o bine si tot miroase asa urat si o pusei si pe prietena mea sa o miroase si ii veni sa vomite pur si simplu... si eu nici nu pot sa stau langa ea si nu stiu ce sa-i mai faca...si mama e la servici. Ajutooor

4 răspunsuri:
| Ralux a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa te documentezi pe siteu-urile de specialitate gen : www.animale.ro s. a.
Trebuie sa o astepti pe mama ta pana vine de la servici si pana atunci ar trebui sa o tii inchisa intr-o camera, ori o mai poti scoate afara ca sa nu "polueze" toata casa. Depinde.
Succes!:)

| ChibiRose a răspuns:

De obicei merge cu o baie luunga, timp in care sa o pieptani ca sa ajunga sampon peste tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa o mai speli o data si apoi da-i cu pudrawinking asa i s-a intamplat si la al meuwinking

| laugh a răspuns:

Tunde-o si apoi asteapta sa ii creasca parul. Asta daca mirosul vine din par. Daca nu ghinion sad (Rest in peace) glumeam, succes!