| anonimacc a întrebat:

Bunaaa! As vrea sa încep prin a va povesti de ce fac postarea. Azi mi-am surprins vecinul cum trăgea cu ceva pistol cu bile, nu era unul de jucărie...in câini, aici fiind vina mea, cățeaua mea mai este lăsată libera și îmi asum vina, cum și vecinii mei fac asta nimeni nu comentează nimic, dacă pe domnul respectiv îl deranja atât de tare, îmi putea vorbi, câinele nu ii sta în poarta și nu avea de gând sa ii facă nimic... odată ce am văzut ca nu îl lasă să se întoarcă am deschis telefonul l-am filmat, nu voiam sa treacă momentul și am plecat pentru a-mi lua câinele acasă. Am o situație în care este implicat și domnul, mult mai grava, tot îl legătură cu un câine(nu este al meu) cineva care se pricepe în domeniul asta as vrea sa îmi lase un mesaj, va rog chiar este necesar.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i complicat. Filmarea si o reclamatie la politie ar putea sa-l linisteasca. Daca nu se rezolva mergi la procuratura. Nu are voie sa folosesca pistolul impotriva animalelor si in public.

| anonimacc explică (pentru Salontanul):

Mulțumesc mult pentru răspuns, apreciez enorm, chiar nu o sa îl las asa, acum ca am o șansă!

1 răspuns: