anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa TPU am nevoie de un sfat urgent! Pisicuta mea mananca puii de porumbei ai vecinei mele! Si vecina i-a spus tatalui meu ca daca mai mananca porumbeii o sa il duca in padure sau i da otrava crying cryingcrying! Nu ii spunea asta tatalui meu dar dupa ce a spus cuvintele astea l-a intrebat daca stie al cui este motanul cryingcryingcryingcrying Va roooooooooooogg ajutati-maaa nu vreau sa raman fara Tomy al meu cryingcryingcrying va dau 100000000000000000000000000000000000000000000 fundite daca imi spuneti ce sa ii fac sa nu mai manance!

Răspuns Câştigător
| AnonimKidd a răspuns:

Stii ce trebuie sa faci? Daca nu e una din-asta de mahala mergi la ea si-i spui:''Doamna cred ca putem vorbi in liniste si sa ne intelegem cum facem.Eu sunt de acord ca sa-mi tin motanul o saptamana in casa, dar daca mai dispare in aceea saptamana un porumbel, ii dau drumul afara. Daca nu mai dispare, eu sunt dispusa sa incerc oarecum sa-l dresez.O alta varianta ar fi:''Cucoana, tu in ce conditii tii porumbeii?! Pot sa-i vad si eu pe unde intra motanul meu sa-i manance? Daca dumneata nu esti in stare sa-ti tii porumbeii in conditii bune, mai ales ca pe-aici sunt multe pisici, eu sunt in stare sa sun la protectia animalelor sa decida ei cum trebuie tinuti porumbeii.(o bagi si tu putin in sperieti).

22 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Nu il mai lasa la vecina ta,tine-l in casa, trebuie sa priceapa ca nu este voie, vorbeste cu vecina ta sa ajungeti la o intelegere, poate te sfatuieste ea, succes!

| AnonimKidd a răspuns:

Spune-i ca daca vrea sa nu-i mai manance din porumbei ar trebui sa-i tina mai bine. Unde-i tine(daca ai vazut)? In mod logic ar trebui sa le faca un tarc inchis.Atunci n-ar mai putea intra motanul, dar daca-i lasa asa de izbeliste si-o si merita.Si eu am porumbei langa blocul meu si ma dispera! Numai pe geamu' meu isi fac treburile.

| Deyutza1039 a răspuns (pentru AnonimKidd):

Poi sunt gauri prin gardul lor si nu numai Tomy al meu mananca porumbeii si alte pisici cat si pisica lor care s-a batut intr-o zi cu al meu!

| Deyutza1039 a răspuns (pentru AnonimKidd):

Poi si porumbeii ei zgarie acopersul da noi nu mai zicem ninic...ce vina au porumbeii aceia daca ea n-are grija de ei?

| AnonimKidd a răspuns (pentru Deyutza1039):

Stii ce trebuie sa faci? Daca nu e una din-asta de mahala mergi la ea si-i spui:''Doamna cred ca putem vorbi in liniste si sa ne intelegem cum facem.Eu sunt de acord ca sa-mi tin motanul o saptamana in casa, dar daca mai dispare in aceea saptamana un porumbel, ii dau drumul afara. Daca nu mai dispare, eu sunt dispusa sa incerc oarecum sa-l dresez.O alta varianta ar fi:''Cucoana, tu in ce conditii tii porumbeii?! Pot sa-i vad si eu pe unde intra motanul meu sa-i manance? Daca dumneata nu esti in stare sa-ti tii porumbeii in conditii bune, mai ales ca pe-aici sunt multe pisici, eu sunt in stare sa sun la protectia animalelor sa decida ei cum trebuie tinuti porumbeii.(o bagi si tu putin in sperieti).

| Deyutza1039 a răspuns:

Nu pot sa ii dau chiar in fiecare zi carne! Si nici mancare de pisici nu mai mananca! crying va rooooog deja nu mai face nimic toata ziua doar doarme sper sa nu ii fi dat otrava vecina crying si daca i-ar fi dat a zis tata ca n-o s amai vorbeasca niciodata cu ea crying!

| D3X73R a răspuns:

laughingNu-l mai lasa sa se duca la vecina laughing

| Deyutza1039 a răspuns (pentru D3X73R):

Maiiiiiiiii asta e o problema tu daca nu ai un raspuns ...nu mai comenta aiurea ca prostu!

| D3X73R a răspuns (pentru Deyutza1039):

Da-o dracu de mata oricum nu suport matelelaughing

| Λl๓a a răspuns (pentru D3X73R):

Atunci mars de-aicea

| Deyutza1039 a răspuns (pentru D3X73R):

Poi daca o dai dracu de mata, te dau si eu naibi prostule ce prost zic eu aici?
Esti un NESIMTIT!

| AndreiDr a răspuns:

Ee comedie. spune-i la aia. ca daca nu-i in stare sa-i tina in siguranta sa le dea dracu drumu.
Pisica e un adevarat vanator, daca porumbeii ei pot fi luati usor. va merge mereu acolo.
Doamnee ce oameni. pisica ta n-are nicio vina.

| Deyutza1039 a răspuns (pentru AndreiDr):

Poi asa spune si tata ca eu l-am intrebat de ce mananca porumbeii si el a zis pentru ca pisica e un vanator!

| crina_1119 a răspuns:

Mai incearca sa ii explici vecinei tale ca oricum porumbeii ei vorr fi manacti de alta pisica daca nu dea ta laughing ce naiba? sau zii sa ii mute de acolo pentru ca daca iti omoara tie pisica ii omori si u toti porumbeii care ii are. punct. funda?tongue

| Deyutza1039 a răspuns (pentru crina_1119):

Si de ce sa ii omor porumbeii ei? Asa o sa moara si ea daca il omoara pe Tomy, nu?

| Ale1234 a răspuns:

Inchidel intr-o camera, dai de mancare apa si ii dai drumul peste o luna! sigur nu o sa mai manance niciun porumbel!happy

| Deyutza1039 a răspuns (pentru Ale1234):

Poi eu ii dau mancareeee da nu mananca intr-o zi a mancat numai daca ma faceam eu ca mananc mancare de pisici!

| Ale1234 a răspuns (pentru Deyutza1039):

Dar inchidel undeva ca sa nu mai fuga!

| cris150 a răspuns:

O solutie ar fi sa-l inchizi in casa pe timpul noptii. Ideal ar fi si ca tatal tau sa se duca la vecina si sa-i spuna ferm sa-si repare gardul sau sa-si amenajeze niste custi speciale pentru porumbei daca vrea sa creasca asa ceva. Ar fi bine si sa castrati motanul ca sa nu mai umble hai-hui.

| Deyutza1039 a răspuns (pentru cris150):

Poi il castram in iulie!

| Deyutza1039 a răspuns (pentru cris150):

Nu vrea sa stea in casa! Sunt disperata dar vad ca nu mai are chef de nimic!

| Klara1234567 a răspuns:

Ceartal altceva nu ai ce! dai o palmuta mica si repetai acelasi lucru pana invata sau du+l sa+l dreseze

| Deyutza1039 a răspuns (pentru Klara1234567):

Poi noaptea mananca puii de porumbeii!