| alinutaalinuta1999 a întrebat:

Bunaaa :X! Vreau sa-mi cumpar yorkie sau bichon intrebarea mea este, Yorkie standard sau toy Vs Bichon (faza e ca vreau bichon care creste marisor sa nu fie scurtut la membre si scund) nu stiu cum se numeste rasa aceea de bichon va rog spuneti-mi! si raspundeti la toata intrebare si argumentati putin! Funda si vot fara istoricul rasei!---

Răspuns Câştigător
| Cuky a răspuns:

Nu te supara, dar trebuie sa iti zic ca acest,, toy'' nu exista.Chiar daca ma crezi sau nu, eu iti spun.Lumea a inventat cuvantul toy doar ca sa pacaleasca oamenii.Este acelasi lucru ca si cainii ceilalti.Crescatorii de caini au combinat pur si simplu doua exemplare oleaca mai scunde,dar asta nu inseamna ca sunt toy, si asa, normal, au iesit pui mai scunzi la care le-a dat din intamplare numele toy, pentru a ii pacali pe ceilalti.Sincer nu prea stiu la ce te referi cand spui un anumit bichon, caci sunt mai multe tipuri. Daca vrei sa ma intrebi ceva in legatura cu yorkshire-ii, te pot ajuta, deoarece am unul si stiu multe despre el.Succes si sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| alinutaalinuta1999 explică:

Mi-a placut si mie yorkie dar parintii nu asa ca am schimbat si am ales bichonul si am aflat rasa. Bichon Frise creste mai mare oleaca decat ceilalti cam cat un beagle pozitia ca un poodle si la fle si parul si poate fii tuns ca un poodle m-am uitat p youtube in legatura cu yorkie toy te cred ca nu ezista dar am vd pe youtube cu ochii mei un yorkie putiiin mai mare decat palma deschisa si era maturr si eraa asa miccc cam cat un chiuaua piticcc si slabb dar mai scundd