Cine te-a mintit asta? nu are nici o treaba sa nu ii dai laptic la varsta asta ca face limbrici.
apropo pers respectiva cred ca la asta s-a referit ca face viermi adica limbrici du-te si vb cu un doctor veterinar el e cel mai in masura sa iti spuna ce sa ii dai si ce sa nu ii dai sa pape
Este putin adevar, insa la un animalut de casa anual este indicat ai face deparazitarea interna si externa, asa ca oricum trebuie tratat de viermi intestinali.
Nici vorba de asa ceva!
Pisicile mele mananca iaurturi cu de toate, lapte smantana...
Viermisorii poate sa-i faca daca intra in contact cu alta pisica ce are asa ceva sau daca aduci tu pe incaltaminte de afara oua de paraziti intestinali.
Oricum, si daca iese afara si daca nu iese, o pisica trebuie deparazitata intern la 3 luni!
Sunt pastile pe care le dai pe gura(de obicei 0, 5 din ea la o pisica normala) iar restul il dai in urmatoarele 7-10 zile, pentru a omori si ceea ce a iesit din oua in acest interval si care nu au ajuns inca la maturitate.
Parazitii intestinali nu se fac de la mancare ci de la contaminare.
Nu e adevarat.Un vecin avea o pisica "mutant"sa zic asa. Ii dadea sa manance de toate(pe langa mancarea obisnuita,chipsuri, olla, viva, pufuleti si iaurt).Si culmea, pisica n-avea nimic.Cred ca mai traieste si azi.Cand o vad stau departe de ea. Whatever, pisica ta nu va pati nimic
Cam imposibil sa faca limbrici(la limbrici se referea nu la viermi) dupa ce a lins ce a mai ramas din iaurt, oricum o vizita la veterinar nu ar strica
Nu. este un mit!
Numai dacă vacă a fost bolnavă de limbrici și așa dacă laptele nu a fost fiert așa că n-are cum!
Hmm. Stiam ca doar ciani fac cand sunt mici limbrici de la lapte, deoarece pisicile adora laptele. Ideea e ca nu cred ca va pati ceva atata trimp cat eu am dat unor ciocolata [ nu cantitate mare ] fara sa stiu ca le face rau. Am dat si cand eram mica, tot fara sa stiu paracetamol de oameni pisicilor si nu au patit nimic . Insa mai bine, mergi la un doctor veterinar.