Buna. Este sezonul de imperechere la caini, deci plange sau latra dupa vreo femela care poate sa o simta de la metrii departare.
Acum nu stiu daca e legat sau nu, dar daca e legat si din cauza asta latra se se comporta mai gresiv, acum este plin de testosteron si doreste sa se imperecheze. Eu te-as sfatui sa il castrezi, sa vezi ce cuminte sta, nu imi mai trebuie catele, si nu mai este asa de agresiv.
E castrat? Daca nu, inseamna ca a dat de o catea si la ea urla in halul asta. Mai ales ca ai specificat clar ca pana acum nu facea asa. Tot ce poti face sa il castrezi daca nu e castrat. Daca intra in calduri asa face. Urla la luna ca vrea sa se imperecheze.
Ok. Cine stie ce are saracutul. Dar nu m-am putut abtine sa nu rad cand ai zis de " concerte"...
Eu cred ca ii e frica . Am si eu un caine, care cand era catel "facea concerte" mai toata noaptea dar acum nu mai face deloc . Cat despre cainele tau... nu stiu ce sa zic As vrea sa te ajut dar nu stiu cu ce te-as putea ajuta...
Din cauza ca sta inchis sau legat cu lantul.Lasa-l liber sa vezi ce cuminte se face.Te astept cu un raspuns.Si daca e baietel mai da-l la monte.