| Kaimmy23 a întrebat:

Bunna TPU.Am nevoie de ajutor.Deci am un caine mare care sta in curte. Si cum apune soarele imi da niste concerte de nu dorm toata noaptea laughing sad Daca cineva se duce la el, il musca. Era sa il muste pe bunicul meu de picior. De 3 zile d-abia ca dorm 2 ore pe noapte si eu la 8 incep orele. Sunt clasa a 7-a. Ce sa fac? Nimic si nimeni nu il potoleste! are cotet, are mancare, are apa, are de toate! sad Daca nu pot sa il potolesc, ce sa fac sa reusesc sa dorm? Pana acum nu a facut asa, dar de 3 zile zici ca e nebun. E liniste pe strada, numai cainele meu latra la luna laughing
Sunt disperata, se supara si vecini ca nici ei nu pot sa doarma. Pisici nu sunt prin preajma, ce are? Dau funda?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna. Este sezonul de imperechere la caini, deci plange sau latra dupa vreo femela care poate sa o simta de la metrii departare.
Acum nu stiu daca e legat sau nu, dar daca e legat si din cauza asta latra se se comporta mai gresiv, acum este plin de testosteron si doreste sa se imperecheze. Eu te-as sfatui sa il castrezi, sa vezi ce cuminte sta, nu imi mai trebuie catele, si nu mai este asa de agresiv.

4 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

E castrat? Daca nu, inseamna ca a dat de o catea si la ea urla in halul asta. Mai ales ca ai specificat clar ca pana acum nu facea asa. Tot ce poti face sa il castrezi daca nu e castrat. Daca intra in calduri asa face. Urla la luna ca vrea sa se imperecheze.

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Ok. Cine stie ce are saracutul. Dar nu m-am putut abtine sa nu rad cand ai zis de " concerte"...

| ŞasăCaiFrumoşi a răspuns:

Eu cred ca ii e frica laughing. Am si eu un caine, care cand era catel "facea concerte" mai toata noaptea laughing dar acum nu mai face deloc happy. Cat despre cainele tau... nu stiu ce sa zic sad As vrea sa te ajut dar nu stiu cu ce te-as putea ajuta...

| Maxxie a răspuns:

Din cauza ca sta inchis sau legat cu lantul.Lasa-l liber sa vezi ce cuminte se face.Te astept cu un raspuns.Si daca e baietel mai da-l la monte.