| Yukii987 a întrebat:

Buns! Am si eu un motan, rasa birtmaneza de aprox cam 5 ani. Iar de la un timp a inceput sa se comporte ciudat.Simptome, 1 nu mai sta pe acasa doar vine, mananca si pleaca, uneori lipseste si 3 zile, 2 nu mai suporta sal ating, 3 este agresiv daca il dai afara sau vrei zai dai cu apa oxigenata pe vreo rana sau sai scoti vreo capusa ma maraie si fuge de mine, 4 nu e jucaus nu mai il intereseaza familia asta mereu se duce peste drum la vecini (nu stiu daca sta la vreunu specific). Cauze ar fi, 1 oare e turbat fiindca se bate mu! t, 2 are capuse, iam pus zgardda insa nare efect, 3 oare varsta?, 4 sia gasit alt stapan?, 5 ioi fi gresit cu ceva? 6 da de un an sa alimenit un pui de pisica aicea si cred ca lam cam adoptat dar nu il las sa intre in casa ca pe el, o fi din cauza asta?
Remedii, sfaturi, ceva?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| IuliannaMaya36 a răspuns:

Stai linistit/a am si eu un motan, de rasa birmaneza si are 2 ani si 8 luni, si acum cateva luni a incepuse sa nu mai treaca pe acasa, decat sa manance ...am fost la un medic veterinar si l-am castrat, a fost putin cam trist la inceput dar acum e cat se poate de bine si nu mai iese aproape deloc pe afara.
Mult noroc happy :3 fundita?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este indragostit.Nu m-ar mira sa aiba si pui cu vreo pisica.Sau l-a speriat gramatica ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca este in calduri. Dul la un medica sa-i faca deparazitarea

| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Trebuie sa il castrezi.el pleaca de acasa ca sa isi caute 'iubite'. Stai linistita, nu si-a gasit alt stapan, doar o alta pisicuta cu care se imperecheaza.
In legatura cu capusele...nu este de gluma cu ele si nu trebuie sa i le scoti tu (deoarece le ramane capul acolo). Mergi cu motanul la veterinar sau cumpara-i frontline (este o solutie foarte buna impotriva parazitilor externi). Daca o sa-l castrexi, o sa vezi ca se schimba...

| kitykity a răspuns:

Cred ca este in calduri deoarece pleaca de acasa si trebuie sa-l castrezi pentru binele lui, fiindca vroia sa se imperecheze cu o pisica.

| TheFallen666 a răspuns:

Este doar in calduri nu iti face griji!