| 7 a întrebat:

Buuna.am si eu o intrebare pentru cei ce joaca,, lady popular,, eu am inceput sa joc de aseara, pentru ca tot am vazut vorbindu-se pe aici, insa nu prea stiu prea multe despre joc.asa ca intrebarea mea este,, pentru a transforma diamantele in dolari, trebuie sa platesti in realitate ceva?,,(poate-i o intrebare prosteasca, dar.)multumesc pentru raspunshappy

Răspuns Câştigător
| Yumitsu a răspuns:

Diamantele trebuie sa le cumperi pe bani reali, dar daca ti i-a dat jocul, nu te costa nimic

7 răspunsuri:
| smilerz19 a răspuns:

Da, trebuie să plăteşti.
Cât? Depinde de câte diamante vrei să transformi în dolari.

Succes!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Nu... Langa statistica(sus) unde iti arata foame, sete etc. ai o imagine cu un diamant si un semn pe el(a 3a imagine) si daca dai click pe el scrie exchange/schimba si dai click pe ala. Scrii acolo numarul de diamante pe care vrei sa le schimbi si iti arata numarul de dolari pe care ii vei primi. sper ca ai inteles!winking

| Tweetymrrr a răspuns:

Deci uite ca te ajut eu big grinIamantel; e se gastiga la ala cu mistery sau se cumapara. Daca ai si alte intrebari mesaj privat! vRaspund cu placerebatting eyelashes

| ÐianaOnlyMusic a răspuns:

Nu e o intrebare prosteasca...si da trebuie sa platesti in realitate cu bani de card happy sper ca team ajujat kiss

| OrochiFan a răspuns:

Si eu am si nu trebuie doar daca iti cumperi diamante, apropo, eu sunt Fynnetty, care e numele tau?

| вεвїŧѕά a răspuns:

Nu trebuie sa platesti nimic real, este doar un joc.
funda?big grin

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Nu, nu trebuie.Acolo diamantele le dobandesti prin a face baie, sport, a dansa, a flirta.