| Șttefania a întrebat:

Caine de rasa pura[nu gratis] sau caine adoptat? De ce? Ofer funda

Răspuns Câştigător
| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Pentru ca un caine adoptat poate avea o incarcatura emotionala mai mare pentru om. te gandesti ca el a dus o viata cam nefericita daca se afla la adapost si nu are un stapan.Si de obicei, cainii adoptati prin mai mult drag de stapan.Cainii de rasa sunt crescuti de crescatori(scuze repetitia) doar pentru bani.Si in plus gandeste-te ca daca adopti un caine iti faci un bine tie, dar si lui.

3 răspunsuri:
| kikivero a răspuns:

Pai amandoua. depinde si de buget. majoritatea oamenilor dau sume de bani pentru un caine de rasa pura pe care le iau de la un centru sa zic asa de caini pentru vanzare.si mai sunt unii oameni cu inima mare care adopta cainii de la adaposturi numai ca nu prea exista in Romania sa stii...dar sunt cazuri sa fie caini de rasa pura la centru de adoptie. funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer cainii adoptati. 1 faci un lucru bun happy 2. este dovedit stiintific (din cate stiu eu big grin) ca acei catelusi adoptati sunt mai dragastosi, invata mai repede etcwinking

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Nu conteaza rasa ci catelul si sufletelul lui.Degeaba dai 200-300 de euro pentru un caine puturos care ii merge bine in locul de unde l-ai luat si poate cand creste nu-l vei mai putea nici macar atinge.Catelul nu se alege prin care e mai frumos ci prin care facem o legatura unul cu celalalt si de care ne simtim mai apropiati. Sper ca ti-am fost de folos.O zi buna happy