Lup...e mult mai inteligent si nici nu e asa galagios...
Eu sincer as prefera malamutul in locul cainelui husky...
Plus ca lupul e posesiv( nu o sa mai ai umbra), amuzant, istet.usor de dresat, extrem de iubitor si isi da viata pentru tine!
Dar cel mai bine cauti pe internet despre personalitatea fiecaruia si vezi care ti se potriveste mai bine. poti sa vezi si pareri de la crescatori pe grupurile de Facebook
Eu personal am lup si un vecin de al meu husky..deci eu cu al meu toata ziua facem trick-uri in curte si husky-ul nu intelege nimic din ce facem noi.Recunosc..is foarte frumosi si draguti dar pentru mine husky nu e potrivit.
Oricum indiferent de alegerea pe care o sa o faci sa e bucuri pe deplin de blanos!
Depinde pentru ce ai nevoie! Câinele lup este bun de paza, și în același timp ascultător, care se dresează foarte ușor. Pe cand, câinele husky este mult mai frumos, dar nu e bun de paza! Și acesta, dacă stai la curte( nu neapărat) noapte e foarte enervant, in sensul că urla precum lupii( asta numai când sunt adulți). În concluzie, după părerea mea, sunt mult mai benefici și mai buni câinii lupi! Sper că te-am ajutat! Funda? Mersi!
Nelutuborda întreabă: