Mie îmi plac foarte mult pisicile pentru că sunt iubitoare.Îmi place când torc şi îmi place să le mângâi.
@Mayumi, am deja si caine si pisica. Voiam sa fac o statistica, oricu meu detest cainii. ii urasc din inima, insa iubesc pisicile si respect oricare dintre parerile voastre referitoare la intrebarea mea.
@AndaSerban, eu imi cunosc parerea. Daca voiam sa imi expun parerea v-o spuneam de la inceput. Insa am vrut sa consult parerile si gusturile voastre, nu ale mele.
Pisica
pentru mine-ma caracterizeaza
nu latra,nu vrea afara, nu-ti roade papucii, nu face vraiste prin casa cu "fericirea lui" etc.
Catel,pentu ca pe langa faptul ca este "cel mai bun prieten al omului", mai si apara stapanul(latra cand simte pericol).
Si in general imi plac mai mult cainii, nu stiu de ce.
Eu am si una si alta. Mai exact, un caine si 4 pui de pisica! Nu as fi in stare sa aleg intre aceste vietati niciodata! In orice caz, cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele(Adolf Hitler)
Daca ai destul spatiu poti sa tii si caine si pisica.(pisica in casa cainele afara)
Dupa mine eu zic sa-ti iei un caine pentru ca nu lasa par nu zgarie si e foarte cuminte pisica trebuie sa o tii mereu in casa pentru ca nu poti sa te duci cu ea sa mai faci o plimbare.Dar tu faci cum vrei dar eu zic ca ar fi mai bine sa-ti iei un caine.
Yonesss pisicile lasa mult par si unele au rau de masina... daca pisica ta nu lasa par atunci nu are par! In fine mie imi plac ambele!
Scuze... daca urasti asa tare caini de ce ai mai pus intrebarea? Si de ce nu ai intrebat de exempilu : iepure sau pisica!
Cainele, deoarece este cel mai simtit animal si in plus de asta oricat l-ai bate ca sa zic asa nu te uita si nu te tradeaza. Cainele este cel mai bun prieten al omului.
Alenira întreabă: