anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cainele meu a fost piscat de un paianjen (cred) si I s-a umflat botul. E grav? Sa merg la veterinar sau ii trece?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O my god!, cand o sa inceapa sa se suie pe pereti atunci sa te ingrijorezi acum fi fericit va nu avem paianjeni exotici pe la noi prin tara!

| casperboyy a răspuns:

Da poate fi grav nu stiu daca si e. Orice corp strain introdus in poate induce reactii adverse care ii pot produce chiar si moarte. Du-te de urgenta la veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa a patit si cainele meu, a fost intepat de o albina si s-a umflat foarte tare!
Trebuie sa te duci imediat cu el la veterinar, sa-i faca 2 injectii si probabil iti va recomanda o lotiune pe baza de menta.
Nu o sa-i treaca! Du-l imediat la veterinar, ca altfel va muri! Nu te juca cu asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este muscat de gura sau de trufa(nas)? poate face o reactie foarte agresiva la veninul paianjenului.si i se pot astupa caile respiratorii, mergi la un veterinar si o sa primeasc a injectie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa a patit si cainele meu acum un an.
Nu mai sta! Fugi cu el imediat la veterinar, ca altfel poate muri.
Eu atunci l-am dus repede si i s-a facut 2 injectii, iar medicul vet mi-a zis sa-i pun la bot o carpa rece.

Nu mai sta!

Răspuns utilizator avertizat