| Zoey112 a întrebat:

Cainele meu a mancat o pasare vie. Acest lucru ii poate face rau?
Ce ar trebui sa fac?

17 răspunsuri:
| Valisha18 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa consulti un medic veterinar pentru un vaccin de rutina. Sansele sunt sa nu fie nimic, insa cateodata pasarile mai au gripa aviara sau scabie si se poate lua. Ti-l recomand, deoarece toata lumea stie ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. Sper ca te-am ajutat! happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii ca in salbaticiie miliarde de animale vaneaza si mananca alta animale. anomalia in cazul animalelor de casa e ca le dam noi mancare nu ca mananca ele alte animale

| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Depinde CE a mâncat, un porumbel? Unii au "râie" şi poate fi periculos, du-te cu el la veterinar, să îl verifice.
Succes.

| Zoey112 explică (pentru LeMousiqe):

A mancat o prepelita

| LeMousiqe a răspuns (pentru Zoey112):

A,atunci e ok, dar ai grijă cu el, că poate se infectează cu alte păsăriwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leaga-l,daca s-a invatat si a simtit mirosul si gustul sangelui, va mai manca din pasari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că mai era vie după ce aprins-o, dar dăă.,.,
Nu i se poate întâmpla nimic, nici măcar nu va scuipa ghemotoace de pene ca pisicile.

| Leatherleader a răspuns:

Nu-ti face griji nu i se va intampla absolut nimic!

| Dilavia a răspuns:

De fapt caini si pisicile sunt animale care pandesc pasarile pentru a le manca si te asigur ca dupa ce a prins-o in dinti nu mai era vie! si al meu face asa!

| Toutui a răspuns:

Nicio problema, acest lucru este normal, cainele este carnivor deci mananca carne chiar si vie ( mai rar pentru ca nu prea o poate prinde ) -Stai linistit-ă nu va pati nimic! happy Nu trebuie sa faci nimic!

| TheAxeEffecT a răspuns:

NU te speria NU se întâmplă absolut nimic e carne ce a mâncat el NU? Da mă rog funda?

| pmarius6 a răspuns:

Stai linistita. E ceva natural. Stii tu... legea naturii tongue

| badea11 a răspuns:

Stai calma, nu se intampla nimic, ii normal asta, insa daca pasarea era a ta, imi pare rau big grin

| ionut15mihai a răspuns:

Nare ce sa pateasca e doar carne nu-ti fa griji

| ImperyusX a răspuns:

Si asta-i ceva rau? macar nu o sa-i mai fie foame, al meo a mancat vreo 3-4 vrabii ieri laughing)

| Alex811 a răspuns:

Nu va pati nimic.Acesta este instinctul lui.Dar cand il mai vezi mancand si a mai ramas cev adin pasare dai cu ea peste bot si spune-i rau.Si eu ma patit asa cu el si i-am dat cu pasarea peste gura si la ninistit.

| Corlatescu92 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui sa iti faci griji pentru ca si cainele meu a mancat cateva pasari laughing Vorbesc serios.