Cred ca ar trebui sa consulti un medic veterinar pentru un vaccin de rutina. Sansele sunt sa nu fie nimic, insa cateodata pasarile mai au gripa aviara sau scabie si se poate lua. Ti-l recomand, deoarece toata lumea stie ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. Sper ca te-am ajutat!
Stii ca in salbaticiie miliarde de animale vaneaza si mananca alta animale. anomalia in cazul animalelor de casa e ca le dam noi mancare nu ca mananca ele alte animale
Bună.
Depinde CE a mâncat, un porumbel? Unii au "râie" şi poate fi periculos, du-te cu el la veterinar, să îl verifice.
Succes.
De fapt caini si pisicile sunt animale care pandesc pasarile pentru a le manca si te asigur ca dupa ce a prins-o in dinti nu mai era vie! si al meu face asa!
Nicio problema, acest lucru este normal, cainele este carnivor deci mananca carne chiar si vie ( mai rar pentru ca nu prea o poate prinde ) -Stai linistit-ă nu va pati nimic! Nu trebuie sa faci nimic!
NU te speria NU se întâmplă absolut nimic e carne ce a mâncat el NU? Da mă rog funda?
Stai calma, nu se intampla nimic, ii normal asta, insa daca pasarea era a ta, imi pare rau
Si asta-i ceva rau? macar nu o sa-i mai fie foame, al meo a mancat vreo 3-4 vrabii ieri )
Nu va pati nimic.Acesta este instinctul lui.Dar cand il mai vezi mancand si a mai ramas cev adin pasare dai cu ea peste bot si spune-i rau.Si eu ma patit asa cu el si i-am dat cu pasarea peste gura si la ninistit.
Din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui sa iti faci griji pentru ca si cainele meu a mancat cateva pasari Vorbesc serios.