| Felys a întrebat:

Cainele meu are 5 ani si nu l-am auzit nicidata sa maraie,latra foarte des,in special la tigani,dar nu maraie absolut niciodata,din cate stiu maraitul e semn de agresivitate nu latratul, ce parere aveti despre acest comportament

7 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Nu trebuie sa maraie. Daca maraie inseamna ca e instabil.

Si latra la tigani? laughing Cainele asta merita un premiu

| Felys explică (pentru Hirako):

Cred ca daca ar scapa, ar cam face ravagii intr-o ceata de ciori, as scapa sa ii mai dau de mancare in ziua respectiva laughing

| Reek54 a răspuns (pentru Felys):

Te rog, lasa cainele liber cand mai vezi ciori, mai ales daca esti din Bucuresti.

| IonutAxi a răspuns:

Daca nu stiai cainele latra cand ii e frica de cineva, asta e apararea lui. Si de marait nu e problema ..am si eu un caine tot asa latra dar nu maraie. Succes

| Felys explică (pentru IonutAxi):

O nu,nici nu se pune problema sa ii fie frica de ceva, e rotweiler cu lup si e un caine extrem de mare si puternic, nu cred ca are frica de cineva, doar cand scot furtunul sa stropesc curtea se ascunde in cusca, si cand sunt focuri de artificii de revelion in rest nu are nici un fel de teama

| IonutAxi a răspuns (pentru Felys):

Nu ma refer ca e fricos
Dar de asta un caine latra
E apararea lui
Intelegi? Nu ma refer ca, cainele e fricos

| sweeftw a răspuns:

Si eu am un ciobanesc carpatin si sa-ti spun sincer nici eu nu l-am auzit maraind de foarte multe ori, latra foarte mult si e foarte agresiv chiar daca nu maraie...Nu cred ca un caine care e agresiv trebuie sa maraie...

Întrebări similare