| withoutmoney a întrebat:

Cainele meu are mereu in varful penisului sperma sau nu stiu ce naiba e.Este firesc sa aiba? ma gandeam ca e normal dar totusi e prea mult mereu se linge si e scarbos.cand se scutura mai arunca si pe peretilaughing suna a gluma dar nu este dau fundita pentru cel mai complet raspuns!

Răspuns Câştigător
| Natashha a răspuns:

Suna vulgar si scarbos-se masturbeaza! Orice caine face asta,are o problema dificila,e deprimat si asa gaseste el sa faca cand se plictiseste. Daca te-ai transforma intr-o printesa si cainele tau ar fi un broscoi,l-ai saruta pentru ca apoi sa-ti fie sot? Eu nu, cu toate ca imi imaginez ca in catelusul tau se zbat hormonii. Daca stai la bloc, totul se rezuma.Nu are partenera,vrea sa simta senzatii tari.Iar faza cu sperma pe pereti...ei bine,l-as filma ca apoi la batranete sa zac dupa el,sa-mi imaginez ca daca era un om, ma facea franjuri...laughing oricum, catelul se simte in largul lui.

1 răspuns:
| Alice180297 a răspuns:

Si cainele meu de la tara are asa dar nu tot mereu. cred ca este ceva normal dar daca are in permanenta nu stiu ce sa zic. du.te la veterinar si intreaba. >big grin