Ai grija! Daca inca NU l-ai vaccinat inseamna ca e pe moarte, adica a facut JIGODIE! Dar daca l-ai vaccinat deja inseamna ca il doare stomacelul, sau poate este obosit. Sper sa se insanatoseasca repede!
L-am vaccinat si stiu ca 'avea' jigodie.Da' daca tu ai caini ( in afara de mancare de aia speciala pentru caine) ce ii dai?
Pai. catelusul meu ( acela de la avatar ) mananca orice ii dau. Ii dau orez, salam, borsuc, inghetata ( cand mananc eu, mananca si el ), etc.
Dar, probabil ( nu stiu sigur ) cred ca are si acum jigodie. Am avut un catelus care l-am vaccinat dupa ce a luat microbul ( jigodia ), dar a fost prea tarziu si a murit. Cel mai bine ar fi sa te duci la veterinar sa vezi ce e cu el. Insanatosire grbnica ii doresc catelusului tau!
Mai intai du-te la un veterinar iar el iti va recomanda ce este mai bun.Du-te cu el la plimbare pentru a-si face nevoile! Poate il doare burtica si de aceea e prost dispus.O...Si nu da orez la catei! Apa si carne! Doar atat! Daca i-ai dat mancare de caini ai grija! Sa nu fi fost expirata!
cocolino884 întreabă: