| Babushka a întrebat:

Cainele meu in varsta de un an de zile s-a stricat la stomac, scaunul este foarte moale si cu picaturi de sange. Nu stiu daca poate fi acel rosu de la pepene rosu, i-am dat sa guste si poate nu i-a picat bine la stomac. Daca este prima varianta si ii curge sange ce poate fi? Ati mai intalnit asta? O sa-l duc la doctor, dar vreau si o prima parere.

6 răspunsuri:
| kaylla a răspuns:

Pentru a se strange la burtica cel mai bun leac este sa-i dai ceai de menta, la inceput nu o sa ii placa dar de sete o sa bea pana la urma, macar cateva zile si incearca sa nu-i dai mezeluri. Si eu am avut problemele cu cainele si de cele mai multe ori i se facea rau de la mancare. Eu momentan nu ii dau nimic de mancare in afara de granule. Oricum ideal ar fi sa-l duci la doctor sa vezi despre ce e vorba. Are toate vaccinele la zi?

| HelloKitty88 a răspuns:

Ar fi bine sa il duci la un veterinar...eu vreau sa fiu veterinar si citesc despre toate animalele o gramada.E posibil sa fi facut gastrita, viermi sau cancer.Sangerarile sunt cele ingrijoratoare.Sa il duci la veterinar, poate fi urgent, poate critic. Sper sa fie bine.Te pup si...sa se faca bine :*

| Babushka explică:

Va multumesc! Maine ma duc la dr cu el

| deny_1602 a răspuns:

Eu cred ca nu e de la pepene pentru ca si am avut un catel de la cineva si tot asa s-a intamplat dar eu l-am dus la doctor si i-a facut injectii si i-a dat cateva medicamente.dar din pacate dupa o saptama o muritsad.Dar sa nu te ingrijorezi ca poate o sa FIE BINE.MULT SUCCES:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pixie^^LoTT Neda: frate am facu o greseala inj asa fel incat toti sa scrie ca mine dar acum numaI scrii ca mine si inceteaza sa vb de Ady

| Atudose a răspuns:

Du-l urgent la doctor! Cu sangele ala nu e de gluma straight face