| Alpha95 a întrebat:

Cainele meu latra toata noaptea si vecinul m-a amenintat ca daca nu fac eu ceva rezolva el.Din asta am gandit la urmatoareletongueolitia sau face ceva cainelui(otrava sau ceva de genu).Ce pot sa fac?

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Se pare că vecinul tău, latră mai tare decât câinele. Poliția nu are de ce să intervină. Câinele se află pe proprietatea ta, deci e paznicul casei (chit că, de data asta, va trebui să fii tu, paznicul lui).
Pericolul, vine din partea vecinului, fiindcă, dacă vrea, poate găsi o metodă de a-l otrăvi. Timpul te va învăța că oamenii sunt răi, capabili de orice.
Măcar, noaptea, lasă-l să doarmă în holul casei, în garaj etc.
Apropo, tu îi oferi apă și mâncare suficientă, peste zi? S-ar putea să fie gălăgios și din lipsa hranei.
Protejează-l, mai ales, dacă ai un vecin nervos și urâcios. Și, nu uita să-i dai de mâncare.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e catea in calduri, latra. Daca e caine iar latra noaptea pentru ca comunica intre ei.Simt cateaua in calduri de la distanta. Il poti muta undeva in alta parte mai departe de ...sa auda el.Asa patesc si eu dar il mut, il tin in lant departe de casa.

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Eutanasiaza-l. Cred ca latra noaptea deoarece e nefericit. Oboseste-l ziua, si noaptea va dormi.

| xPiinkiix a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci, cainii latra noaptea/ziua de cand e lumea, cu politia nu are ce sa rezolve pentru ca, cainele e pe proprietatea ta, ar putea totusi sa ii dea otrava sau mai stiu eu, sa scape de el, si tu la randul tau sa il dai la politie ca ti-a calcat proprietatea neautorizat si ca ti-a omorat cainele

| andrapupici a răspuns:

Buna.Si eu am 3 caini unul mic si doi mari si aia mari mai latra dar nu ft mult ca dorm in hol.Cu otrava e periculos mama mea a avut 6 caini pe care ia otravit un vecin ca latrau si nu a putut nimeni sa ii salveze. Acum s-a inventat o zgarda pentru ca cainele sa nu mai latre.Cand latra zgarda emana un praf care nu ii place si inceteaza.O zgarda din aceea costa 130 euro sau 1000lei in Romania. Dar daca nu vrei sa cumperi, atunci incearca sa te joci mai mult cu el ziua sa se oboseasca si sa doarma noaptea. Sper ca te-am ajutat.