Haha te inteleg ca si eu am avut caine si uneori ma chiar enerva ca la alte persoane din familie se bucura mai tare...am gasit aici un site poate te intereseaza http://vreaudetoate.ro/cum-sa-te-imprietenesti-cu-cainele-254.html
Exact aceeasi problema o am si eu. Hranesc acest caine, ii dau apa, il scot la plimbare dar maraie, latra si chiar uneori sare sa ma muste. Nu prea pot sa inteleg. Chiar imi pare rau ca as vrea sa fie altfel. Mie imi plac mult animalele si mi-ar placea sa ma pot juca si cu el.
Cine ii da de mincare? Tu sau Mama? Cine sta mai mult timp cu el? Tu sau Mama? Incearca sa ii dai mai multa atentie, sa ii dai din cind in cind cite ceva si sa vezi ca o sa inceapa sa o latre pe Mama si nu pe tine.
Poate cand a fost mic i-ai facut ceva ce l-a suparat ...caine tin minte tot... poate l-ai batut, l-ai lovit, l-ai neglijat l-ai calcat pe labuta sau coada, si un caine are un singur stapan si alela e cine are grija de el si ii ofera afectiune. deja e cam tarziu sa-i devii,, stapan,, dar poti incerca sa-i devii un bun prieten
Tu i-l iubesti? Cainele simte asta. Ei au nevoie de iubire. Incearca sa te atasezi mai mult de el jucandu-te, dandu-i de mancare, intr-un cuvant acorda-i mai multa atentie si ai sa vezi ca lucrurile se vor imbunatati. Dar nu face asta din obligatie ci din IUBIRE.