Pai... in cazuri de-astea nici noi nu stim ce sa-ti spunem pentru ca nu suntem doctori. Tot ce-ti pot spune e sa mai incerici si la alti veterinari cau cauta pe net un remediu daca gasesti dar te-as sfatui sa nu-i dai asa aiurea si sa spui tot la un veterinar ca pe net tu ai gasit mai stiu eu ce pastile si-l intrebi daca sunt bune.
Ca sa te ajut eu personal tot ce pot sa-ti spun e doamne-ajuta, cu alt ceva nu cred ca te pot ajuta. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine.
Du-l la alt veterinar (ca si medicii, uni sunt buni, unii varza) si spune-i ce tratament i-a dat celalalt vet. sau se poate ca tratamentul sa-si faca evectul mai greu, si cainele meu a facut urinare cu sange, dar i-a facut atibiotice timp de 8 zile, plus pastile, plus sa nu mai consume apa de la robinet ci apa plata sau fiarta. acum na, depinde, sfatul meu e sa te duci la alt veterinar
Sarcastic dar daca veterinarul nu are ce sa-i faca...cam greu sa-i poti face tu ceva
Multumesc pentru incurajari! am urmat sfaturile unora dintre voi si am fost la un alt veterinar, si se pare ca o sa se daca bine. Multumesc foarte mult!
Sai pregatesti groapa ca moare iti spun serios nu la misto fra lasa ca o sa vezii u cum moare cu u in pat
Banuiesc ca medicul la bagat pe perfuzii si antibiotice.El stie cel mai bine.Din cite am inteles eu de la tine, daca cainele este tanar poate sa fi facut babesioza...de la muscatura de capuse.Primul lucru care poti sa-l faci este sa ii faci analizele de sange.Dar nu uita, medicul stie mai bine(iti spun in calitate de dresor).