Incearca sa ti la distanta cainele care se furiseaza si la al tau dai sa manance ce vrea
Poi pui intr-un bol mancare si astepti sa vina cainele ala strain atunci cand l-ai prins direct ii dai cu o bata.In legatura cu cainele tau s-ar putea sa fie bolnav du-l la un veterinar.
Sall!
SANATATE LA CAINE"!
Pune 2 boluri cu mancare, asa hranesti si catelul strain si pe al tau....eu asa as face, mai ales daca cel strain e vagabind , pentru ca daca ar avea stapan ai putea sa vb cu acesta
Mie mi se intampla la fel. Nu pot sa fac altceva decat sa stau cu cainele meu pana termina si sa il gonesc pe celalalt
Hmm, du-l la un veterinar pe al tau, o sa ii dea un medicament care probabil ii va da pofta de mancare. Cat despre cainele hoț, pune un bol cu mancarea cainelui tau cea care i-o dai de obicei, ascunde-te intr-un colt al casei, sau dupa gard si vezi pe unde intra cainele ala. Dupa ce termina si fuge mergi acolo pe unde a intrat si astupa cu ceva. Daca mai are cateva gauri astupa-le si pe acelea.Nici sa nu incerci sa il bati,este si el un caine infometat care cauta mancare,PiTbuLuL, tie ti-ar placea sa fii in locul acelui caine si sa fii batut? De ce sa il bati? Simina, daca il inveti cu mancare asa o sa vina mereu, crezand ca o sa ii dai in fiecare zi. Daca are stapan vorbeste cu stapanul lui, daca e vagabond ti-am spus ce sa faci. Insanatosire gravnica catelului!
Ma si eu am un pitbull american terrier si un rotwailler talie mare tin mult la ei sunt cei mai buni prieteni pe care ii am.Ti-am zis ce as face eu daca sa zicem acel caine este bolnav si are boli ar putea sa ii infesteze si pe ai mei si dupa vaccinuri boabe etc...Decat sa ma risc sa pateasca caini mei ceva!
Deniissel întreabă: