| rimir a întrebat:

Cainele meu pare tare trist ca sunt plecata de acasa mai mult de 8 ore pe zi, ce sa fac sa il invat sa stea singur?

Răspuns Câştigător
| meioana a răspuns:

Cumparai o perecheblushingblushing...si nu va mai fi trist...blushingblushing
sau cumparai multe jucarii... inregistreaza-ti vocea cantand sau facand orice altceva si poate va fi mai fericithappy

9 răspunsuri:
| onelove a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema. I-am lasat mai multe jucarii, la inceput i-am lasat tv pe un canal de muzica ca sa auda galagie in casa si sa nu creada ca e singu, si acum dimineata cand plec de acasa, abia daca se mai misca pana la usa sa vada ce fac, e prea ocupat cu jucariile lui.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca aia cu jucariile si cu TV-ul e buna. Oricum, asteapta-te sa fie trist, e chinitor pentru un caine sa stea int-un apartament ba mai mult singur atatea ore.

| Elly4all a răspuns:

Cumparai multe jucarii si eventual poate lasi tv deschis... poate poti sa-i cumperi si o pereche...

| hugin a răspuns:

Mai cumpara un caine. Doar asa poti sa-l faci sa nu mai fie trist cand sta singur asa mult timp. Sau o pisica, dar cu asta o sa-ti fie greu pana se inteleg.

| Pirikutzz a răspuns:

Am si eu un labrador adult. a avut aceeasi problema .cumparai jucarii va fi prea ocupat si nu is va da seamahappyincearca sacumperi cateva jucari zgomotoase.

| amstaff a răspuns:

Este normal. daca un caine se ataseaza de tine si il lasi mult timp singur poate deveni agresiv.depinde de rasa.

| Pirikutzz a răspuns:

Am o explicatie de ce sa nu ii iei un partener de joaca... daca il scoti afara cand vi de la serviciu va fi prea obosit din cauza energieiconsumata cu celalalt catel asa ca te sfatuiesc sa nu ii iei un partener catel!

| Princessee a răspuns:

Pai nu prea poti sa il lasi singur 8 ore pentru ca un caine are nevoie de companie si sa stea cu stapanul sau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si catelul nostru o sa ramana singurel cam 8 ore dar cu multe jucarii, chestii de ros si televizor sper sa se obisnuiasca are doar 5 luni