| wannabe a întrebat:

Câinele meu tușește și se îneacă! AJUTOR! VĂ ROG! Mi-e teamă să nu-l pierd! Video cu el:

https://www.youtube.com/watch?v=8ceSpxtjyko

Câinele meu are cam 23-24 de ani omenești. Tușește sec foarte puternic și uneori se îneacă și incearcă sa „scuipe". Și atunci când doarme de cele mai multe tușește dar mai încet și respiră cam ciudat. Majoritatea timpului doarme, nu vedere prea bine (deoarece când îi dau de mâncare, trebuie să-i pun la nas și în față ca să vadă mâncarea) și nici nu prea aude (îl strig sau merg pe lângă el, fac zgomot și nu răspunde la chemare) ciulește mereu urechile. ceea ce înainte nu făcea decât foarte rar. Are coada roasă și gâtul într-o parte golaș.(a avut mai de mult o răfuială cu un câine mare, pitbull și l-a mușcat, atunci și-a pierdut și un colț încercând să-l muște înapoi)

Ce ar putea să aibă? Cum aș putea să-l fac să se simtă mai bine?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Consultul gratis sau 10 lei ( depinde de veterinar), iar tratamentul, depinde ce are, de la 5 lei pana si poate depasii si 1000 lei. Doar un veterinar poate sa iti spuna exact cat o sa coste in functie de ce are bietul animal.

2 răspunsuri:
| Silvia93 a răspuns:

Du`l DUMNEZEULE LA VETERINAR
Ai vrea sa stea cineva sa se uite la tine cum te sufoci?

| wannabe explică (pentru Silvia93):

Cam cât costa consultația plus tratamentul?

| LaLaura a răspuns (pentru wannabe):

Consultul gratis sau 10 lei ( depinde de veterinar), iar tratamentul, depinde ce are, de la 5 lei pana si poate depasii si 1000 lei. Doar un veterinar poate sa iti spuna exact cat o sa coste in functie de ce are bietul animal.