| fuckininsomnia a întrebat:

Cainele meu, un metis de 3 ani a vomitat toata mancarea iar peste cateva ore a vomitat din nou o spuma alba si pare slabit. Ce ar putea sa aiba? (la noi in oras nu este nici un veterinar competent)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu putin lapte daca a mancat ceva care poate era otravit laptele ai va taia efectul otravii, daca nu cauta un veterinar in alt oras pana nu va fi prea tarziu.Bafta...

12 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Da-i carbune medicinal si roaga-te sa functioneze. Laptele functioneaza la anumite otravuri, insa la altele inrautateste procesul si, atata timp cat nu stii ce a ingerat...

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Soseta, bravo, tu chiar sti sa jucnesti oamenii prin raspunsurile tale! pai,... draga, eu zic sa ar putea fii otravit, bolnav grav sau chiar turbat! nici la mine in oras nu este nici un veterinar competent.nu o sa uit niciodata cum asta vara un catelus a murit in bratele mele dupa ce a fost muscat de un caine mai mare de spate. l-am dus la veterniar dar nu l-a primit pentru ca era in pauza de cafea! daca l-as fii putut ajuta mai mult decat sa-i sterg rana de sange si de a-l hrani as fii facut-o, dar din pacate nu aveam ce face in mijlocul starzii mai mult de atat.

| bunicuta55 a răspuns:

Exclus lapte in caz de otravire. albus de ou este eficient, dat cat mai repede. nu lua in consideratie,, soseta" e nespalata

| LiLlYAnNe a răspuns:

@soseta esti cei cu tine?! Cm poate sa spinzure cainele cin poate fi tratat?!

| soseta ucigasa a răspuns:

Eu zic sa ii curmi suferinta mai repede, spanzura-l de grinda!

| bosnea marinela a răspuns:

Da
nu stiu sigur cati ani are si nu stiu ce a mancat ultima oara inainte de voma.cred ca e de la dinti nu digera bine mancarea sau are in stomacel ceva sfatul meu e sa ii dai lapte pana vei ajunge la un doctor mai competent.mult succes.

| FaNYsh a răspuns:

Pai am avut si eu un catel...si am patit exact ce ai patit si tuh...este o boala caineasca nu mai stiu cum se numea... cel mai bine ar fi sa cauti un veterinar bun...eu asta am facut si si-a revenithappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu a facut deparazitare interna se poate sa aiba viermisori.
Mergi la vet!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit la fel si mi-o fost otravita du-te la un veterinar cat mai repede!
sau sa-r putea sa mai aibe indigestie? iti mananca iarba? cand o duci afara?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce cainele meu a vomitat mancarea cu viermi? cineva sa ma ajute

| fuckininsomnia explică:

Si-a revenit, nu stiu daca datorita laptelui sau de la sine important e ca e bine.Va multumesc mult tuturor!

| stefy3663 a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic dar am avut si eu la tara un caine si i s-a intamplat la fel vomita si tot vomita si spuma alba si tot era mai slabit si s-a dovedit ca avea viermi la stomac pentru ca nu manca mai nimic si intr-o zi am plecat de la tara iar a doua zi ma trezesc cu un telefon de la bunica de la tara ca a murit cainele dar nu te speria ca nu are cum sa ti se intample la fel daca ii dai medicamente si vei fi atent cu el dar eu tin minte ca noi nu i-am dat decat niste pastile in mancare dar nu a mers dar am avut si eu grija de el ...Bafta mare