Orice caine in periodele de naparlire mai lasa par doar ca unele rase lasa mai mult altele mai putin. yorkshire terrier-ul nu prea lasa mult par din cate mi-a spus o vecina care are, dar sunt pic mai sensibili decat bichonii in general.bichonii nici ei nu prea lasa par, stiu pentru ca are o pr si a fost de multe ori la ea si si ea mia zis.eu sincer tias recomanda bichon frise(mi se par si pic mai jucausi si prietenosi cu strainii)da fiecare cu parerea lui.
Bichon frise.Eu am unul.Este adorabil.Il vei iubi. Daca ai grija de el si ii faci baie de 2 ori pe saptamana(cel putin) va naparli dar, doar cateva firicele.Deci recomandarea meah e Bichon frise.E foarte pufos si va fi prietenul ideal pentru tine.
Bye bye:X
Yorkshire Terrier-ul are nevoie de ingrijire zilnica a blanii. Periati-l si pieptanati-l intensiv. Daca nu aveti timpul sau inclinatia pentru a face acest lucru, tundeti cainele la un salon pentru animale. Daca il vei tunde, nu o sa naparleasca decat la 6 luni, la fel si cu bichonul. ei naparlesc cam o data pe an, si asta dureaza cam o saptamana. Ambele rase sunt cam la fel. Acum depinde si de tine. Daca iti plac caini jucausi iti recomand Bichonul. Daca preferi sa ai grija tot timpul de blana unui caine, sa te joci cu el iti recomand Yorkshire.
Mary Marry întreabă:
Ane758 întreabă: