anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cainii mor daca le intra apa in urechi? Unele persoane zic da altele nu.Nu stiu ca se cred.Incep sa devin ingrijorata, cand ii fac baie catelusei mele mi-e frica sa nu-i intre apa in urechi.

Răspuns Câştigător
| xCookies a răspuns:

E o absurditatelaughing. nu mor daca le intra apa in urechi si sunt convins 100%. Doar caii mor in situatii de genul.In cel mai rau caz li se pot infecta urechile daca nu le acorzi atentie cand ii speli. Funda te rog?batting eyelashes

11 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Daca le intra apa in urechi si ramane acolo fac otita. daca vrei sa ii faci baie dupaceea stergel in urechi

| lifeisperfekt a răspuns:

Uite aici: http://www.animalutze.com/articole/ingrijirea-saptamana-2.php.Eu sper ca te-am ajutat :)! Pa!:)

| MioaraParalescu a răspuns:

Pot sa asurzeasca big grin

| RoxanaDenisa a răspuns:

Nu, nu mor. Dar trebuie sa ai grija cand ii faci baie, sa nu ii intre in ochi, urechi etc. Nu i se intampla nimic daca ii intra putinawinking
Succes.

| Ramo137 a răspuns:

Nu mor... dar poate sa surzeasca, intelegi, trebuie s-o speli in urechi cu o carpa uda bine stoarsa, sa o stergi, cureti... succes

| EUSIATIT a răspuns:

Nu mor dar e bine sa ai grija sa nu bagi apa in urechi sau mergi la medic daca ceva nu i in regula cu el Ai grija de el [si eu am catel] si l iubesc ff mult Este cel mai bine prieten si fidel

| ANAHsneaman a răspuns:

Eu nu cred poate se referau la pisici pisica moare daca-i intra apa in urechi pe cand la caini nu auzit asa ceva desi cand fac baie cainelui meu am grija.

| inimadeciocolata a răspuns:

E normal>pentru ca ii deranjeaza dar daca ii este frica bagai vata in urechi sau nu il bagi cu capul in apa. Sper cxa te-am ajutat

| alexsz95 a răspuns:

Nu mor, cainele tusici mele merge la baraj unde inoata toata ziua si nu am murit, chestia cu apa in ureche este numai pentru cai, numai lor daca le intra apa in urechi mor. Si eu am o catelusa si ii fac baie si uneori o scufund cu totul in vana si nu pateste nimic laughing

| titanus a răspuns:

Nu,nu mor, dar daca le intra apa in urechi pot face meningita

| biancaterpeavaiubeste a răspuns:

Nu moare stai linistita.si eu am avut un haski si nu a murit de aceea desi eu mereu il bagam cu capul sub apa.nu a murit din acea cauza.a murit pentru ca la calcat o masina.asa mie de dor de el.l-am iubit foarte mult si inca il mai iubesc.sa ai grija sa nu iasa din curte sau din bloc.daca nu stai la casa. sper ca te-am ajutat. fuda?