Stii, s-ar putea doar sa ti se para, fiindca isi da jos blanita care il facea sa para asaaa pufos si grasut~ Si eu am patit asta cand imi naparlea, mi se parea ca e mai slab, dar era normal. Totusi, daca ai nelamuriri sau banuieli du-l la un control de rutina la veterinar. De obicei nu costa mult.
Nu.Cainele era deja slab. Faptul ca ai observat acum este ca si-a dat jos parul mare care ascundea de fapt cum era el normal.Acum,dupa ce naparleste si vezi in ce stare este, il poti ingrasa. Asa arata cainii cu par mare, mai ...grasi.
Apropo,mancarea de caini il mentine doar, nu il ingrasa.Da-i resturi de la masa, oase, carnita, de ce nu si salam.Asa cainele se ingrasa.Acea mancare de caini e doar niste praf in ochi il mentine doar cat era el deja de slab sau gras.
Ce? Cum sa ii de-a oase? Doamne tu auzi ce spui?
Va rog frumos sanu luati in seama raspunsul utilizatorului 'ramon2473'! Oasele sunt interzise cainilor, la fel si resturile de la masa. Un husky este sensibil la mancare...trebuie sa ai grija cu ce il hranesti.
Si nu, nu a slabir. Deja era asa, dar nu ti-ai dat seama pentru ca avea blana
!
Poti sa crezi ce vrei.Cainele tot caine este.E sensibil=e bolnav.Asculta-ma ca stiu ce spun.De ce sa fie interzise oasele la caini? La pisici da, dar la caini nu vad de ce. Spune-mi o cauza, ce ar pati cainele daca manaca oase? Ori stim ca un caine prefera osul. Crezi ce vrei, eu am raspuns din ce stiu si din ce am vazut real. Mancarea de caini il imbolnaveste, asa cum mancarea de caini e una din multele metode de a scoate banii din buzunar. O zi buna.
Oasele de pui nu sunt bune pentru caini, deoarece pergoreaza stomacul...chiar trebuie sa precizez de fiecare data?
Am caini si pisici...eu chiar stiu ce vorbesc, deoarece am patit si eu! Bobitele ii imbolnaveste, serios? Poate ideea cu bani ete adevrata, dar de imbolnavit niciodata (si aici nu ma refer la hrana de proasta calitate - pedigree, frieskies etc.). Rog utilizatorii sa nu iti asculte sfatul...ca apoi o sa cheluie dublu la veterinar!
Buna
.Nu ma prea pricep dar cred ca nu a slabit...parul il facea sa fie mai gras atata tot sper ca asa e si sper ca te-am ajutat
. Bafta